Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σιγά τα αυγά…

03/09/2006

«Ανακαλύψτε τα καλύτερα ελληνικά blog», γράφει το moto του mindblog.
Mια χαρά είναι τα περισσότερα από τα blog που φιλοξενεί στη συλλογή του μεν, αλλά:
1. Με τι κριτήρια χαρακτηρίζονται αυτά τα 30-40 blog ως τα καλύτερα ελληνικά blog;
Σαφώς εννοούν «ανακαλύψτε τα ελληνικά blog που μας αρέσουν», όπως γράφουν και στο«σχετικά» της σελίδας τους. Ας μην αναγορεύουν όμως το προσωπικό τους γούστο σε κριτήριο ποιότητας.
2. Το ρήμα «ανακαλύψτε» θα είχε νόημα αν οι mindbloggers μας παρουσίαζαν κάποιο blog που δεν είναι ήδη γνωστό από το monitor ή από τα links των blog.. Το να μας καλούν να ανακαλύψουμε ξανά, μετά από τόσους μήνες το blog του πιτσιρίκου ή του Ν.Δήμου, ακούγεται σχήμα οξύμωρο.
3. Στην παράγραφο «ποιοι» της ίδιας σελίδας «σχετικά», ενώ προσπαθούν να εξηγήσουν ποιοι blogger είναι καλοδεχούμενοι στην σελίδα τους, ακούγονται λες και είναι ιδιοκτήτες εντύπου μεγάλης κυκλοφορίας που ζητούν υπαλλήλους, μια και απαιτούν να έχετε:

 • Πραγματική όρεξη να γράφετε.
 • Ποιότητα στη γραφή.
 • Συνέπεια στο γράψιμο.
 • Design

(Αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και πιάνο, ευτυχώς δεν απαιτούν. Δεν θα είχα καμιά ελπίδα να μπω στο mindblog, ακόμα κι αν δεν ήμουν ενάντια σε ομάδες, ομαδούλες και σέχτες. Δεν ξέρω πιάνο)

4.Ενώ γράφουν σαφώς, ότι στο mindblog «μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, ανεξάρτητα από φήμη, κοινωνικό status ή ειδικές γνώσεις, αρκεί να σας αρέσει να γράφετε και να το κάνετε αυτό με συνέπεια. Δεν περιορίζουμε το περιεχόμενο των κειμένων σας και δεν κρίνουμε ένα blog από την εμφάνισή του», παρ΄όλα αυτά απέρριψαν την συμμετοχή του greekgay lolita για λόγους εμφάνισης και περιεχομένου του blog του, όπως καταγγέλει ο ίδιος εδώ (6ο σχόλιο).
Δυσάρεστη εντύπωση μου προξένησε το γεγονός ότι κανένας από τους «καλύτερους blogger» που φιλοξενούνται στο mindblog,δεν αντέδρασε στον αποκλεισμό αυτό, έστω και για τα (αυγά) μάτια του κόσμου.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Το μόνο θετικό σημείο που βρήκα είναι ότι ως blog αυτής της εβδομάδας διάλεξαν τον «ελεύθερο σκοπευτή» της Μανταλένας και το blog του Αλέξη Σταμάτη την περασμένη εβδομάδα, επιλογές με τις οποίες περιέργως συμφωνώ.
Επίσης , μου αρέσουν και τα αυγά μάτια, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα μας.

22 Σχόλια leave one →
 1. 03/09/2006 3:01 πμ

  Το βλέπω σαν ένα ακόμα εργαλείο. Αν δεν το έβλεπα έτσι, δεν θα είχα δεχτεί να γραφτώ εκεί πέρα, μια και δεχτήκανε να βάλουν μόνο ένα μπλογκ, και συμφώνησα για το προτεινόμενο «PICTURES3000». Ασε που, ενώ περιλαμβάνει κυρίως ζωγραφική, εντάχτηκε στη φωτογραφία. Με ποια κριτήρια;

  Ηδη έχω ψυχρανθεί από αυτά, και ο αποκλεισμός που έγινε στο Λολιτάκι μας (για τον οποίο μόλις τώρα έμαθα) δεν με αφήνει αδιάφορη και θα έχω τα μάτια μου τέσσερα. Ελπίζω να ανοίξουν και τα μάτια του/των υπεύθυνου/νων εκεί πέρα. Το διαδίκτυο δε γίνεται να είναι ιδιωτικός μπαχτσές.

  Λέω.. αρχή είναι.. προχωρώντας θα μάθουν.. και.. περιμένω… (λίγο ακόμα) πριν ζητήσω τη διαγραφή μου.

 2. 03/09/2006 3:03 πμ

  Ο Παναγιώτης έχει αποκλείσει τα σχόλια δυστυχώς, διαφορετικά τα ίδια θα έγραφα στο δικό του ποστ, μια και εκεί σίγουρα θα τα έβλεπε ο κ. Γ.Κ. του mindblog.

 3. 03/09/2006 3:53 πμ

  ΘΕΙΕ ΜΑΡΞ>>
  Eίναι, χμ, κάτσε να δεις πώς μου το ‘χανε πει μωρέ, α το θυμήθηκα, «ένα προσωπικό έργαλείο αυτού που το έφτιαξε» ή «ένα εργαλείο για την προσωπική του χρήση», κάπως έτσι. Σαν το Μόνιτορ.

  Ο δημιουργός του μπορεί να επικαλείται ότι θέλει, θείε Μαρξ. Ακόμη και ότι «αυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά μπλογκς». Τι να έγραφε δηλαδή, ότι «αυτά είναι τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου»; Δεν εξυπακούεται; Κι αν το έγραφε, θα ήσουν καλυμμένος;
  Είναι σα να ζητάς από το ΄Μόνιτορ να πάψει να αποκαλείται «Μόνιτορ των ελληνικών μπλογκς» επειδή δεν είναι εκεί ΟΛΑ τα μπλογκζ (και δεν εννοώ τα καινούρια, αλλά αυτά που ζήτησαν από τον VryPan να εξαιρεθούν όσο ακόμη υπήρχε αυτή η δυνατότητα).

  Από εκεί και πέρα, λογικό είναι κάποια μπλογκζ να είναι «μέσα», κάποια να είναι «έξω» (και εννοώ τόσο του Μόνιτορ όσο και του MIndBlog ή του BlogSpace κ.ο.κ.) και κάποιοι να είναι δυσαρεστημένοι (ανάθεμα κι αν το έχω βιώσει πλειστάκις στην μπλογκόσφαιρα).

  Και μια διευκρίνηση: το τελευταίο μου ποστ για το MindBlog είναι χιουμοριστικό.

 4. 03/09/2006 4:01 πμ

  Last but not least:
  πώς μπορείς να απορείς εσύ για τα επιλεκτικά κριτήρια του administrator στο MindBlog, όταν ο ίδιος στο blog σου, στην αριστερή στήλη, δεν μπορείς να βάλεις ούτε ένα link από κάποιο post που σου άρεσε και τυχαίνει to blog στο οποίο φιλοξενείται NA MHN είναι στο Μόνιτορ;

  Κάποτε μου είχες πει ότι το κάνεις «για λόγους αρχής». Σε τι διαφέρει αυτό, από αυτό που κάνει το MindBlog;
  Και οι δυο «συστήνετε» στους επισκέπτες σας κάποια blogs/posts που σας άρεσαν. Η μόνη διαφορά που βρίσκω, είναι πως τα δικά σου πρέπει αναγκαστικά να είναι εγγεγραμένα στο Μόνιτορ, ενώ του MIndBlog όχι απαραίτητα.

 5. 03/09/2006 5:15 πμ

  ΜΑνταλένα μου όχι, ΔΕΝ εξυπακούεται…

  Αν βάφτιζε το εγχείρημά του «τα αγαπημένα μου blog», θα ήταν δικαίωμά του να επιλέγει αυτά που τού γουστάρουν. Με όποιο κριτήριο του γουστάρει.

  Αλλά το ξεκίνησε σαν δήθεν πολυσυλλεκτικό χώρο, με «τα καλύτερα ελληνικά blog» λέει… και τώρα φάνηκε η ποιότητα των κριτηρίων του.

  Αλληλεγγύη στον Greek Lolita.

 6. Anonymous permalink
  03/09/2006 5:21 πμ

  Το ζήτημα είναι ποιός θα παρακολουθεί τους παρακολουθούντες λοιπόν;Ο δαίμονας της ποσότητας, η λογική του αιτζιπι.
  Κι εγώ ψάχνω ένα πόστ που θα το έκανα εικόνισμα και γουόλπειπερ.
  Όση ποιότητα έφερε η αιτζιπι στην τηλεόραση θα φέρουν και οι εδώ νταβατζήδες.
  Το λαθος σας είναι ότι μπαίνετε σ’αυτή τη λογική. Ότι και να πείτε είστε καπελωμένοικαι διαβρωμένοι από το δάιμονα της ποσότητας.
  Τίποτα εναλλακτικό υπάρχει; Γιατί ο νερουλός δημοσιογραφικός λόγος έχει επισκεψιμότητα, είναι σαφές.
  Και το εσώρουχο. Αν γραψω εγώ οτι το κάνω με τόν αδελφό μου θα σπάσω τα μηχανάκια. Κι ας το γράφω και χωρίς στυλ.
  Μιλάτε μερικοί λέτε και κάνετε έρευνα αγοράς για διαφημιστικές που πρόκειται να επέλθουν.
  Αλλοτριωμένοι από τις λογικές του ευπώλητου, όπως λέμε ευκοίλια. Δεν παλεύεται αυτή η μαλακία.

  Αν έχετε γούστο και είστε καλιεργημένη, υποδείξτε μας 5 ποιοτικά ποστ που δεν προσέχτηκαν.
  Γιατί αυτό που κάνετε είναι βαρετό.

 7. 03/09/2006 5:53 πμ

  ΜΆΥΡΕ ΓΑΤΕ>>
  Ρε συ, δεν έχω τπτ με τον GGL (πες το και στους άλλους!).

  Γράφεις:
  «το ξεκίνησε σαν δήθεν πολυσυλλεκτικό χώρο, με «τα καλύτερα ελληνικά blog» λέει»

  -ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, αλλά το έγραψα και πιο πάνω: ας κρίνουν οι επισκέπτες του MIndBlog.
  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ «ΔΗΜΟΦΙΛΗ» του Μόνιτορ ένα πράγμα – δεν το βλέπεις; Αυθαίρετο.
  Και όσο για το «ανακαλύψτε τα καλύτερα ελληνικά blogs κ.λπ.» στο οποίο ενίσταται ο AFM στο post του, νομίζω ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ρε παιδιά. Νομίζω , λέω, έτσι;

  Δεν καταλαβαίνω προς τι τόσο μένος;
  Επειδή *απορρίφθηκε* κάποιος που *ήθελε* να μπει;
  Κι αν ναι, που ήταν όλοι οι ευαισθητοποιημένοι bloggers όταν *απορριπτόταν* κάποια (sic, λέμε) που ήθελε *να βγει*;

  Είμαι βέβαιη ότι αν σήμερα του το ξαναπρότειναν οι ίδιοι πια από το MIndBlog να τον φιλοξενήσουν, ο GGL θα απαντούσε «όχι».
  So? Βig deal.

  Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Μόνο που εγώ μιλάω με ονόματα, όχι σαν τις κλίκες που -φαντάσου, έχουν και τη αριθμητική δύναμη με το μέρος τους- που ΄μιλούν με *γρίφους*.

  Αυτό δεν εννοούσες κάποτε bitchiness, θείε;

  Θλιβερά αβαταράκια.

 8. 03/09/2006 6:47 πμ

  Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, τώρα.
  Μας φάγανε οι καναπέδες.

 9. 03/09/2006 8:10 πμ

  Μετέχω στο mindblog,όπως και στο monitor, αλλά δεν έχω την ψευδαισθηση ότι μόνο εκεί πέρα βρίσκονται τα καλύτερα blog.
  Για μένα όλα τα blog έχουν την δικιά τους αξία, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό όλα να αρέσουν σε όλους.
  Πιστεύω ότι όπως ο καθένας έχει το δικαίωμα να προσθέσει ή όχι κάποιο link στo blog του, έτσι και στο mindblog έχουν το δικαίωμα να μη αποδεχτούν το δικό μου, το δικό σου ή το blog του g.g.lolita.
  Δεν συμφωνώ βέβαια με τα κριτήρια με βάση τα οποία έκαναν αυτήν την εξαίρεση. Δεν νομίζω ότι το blog του GGL είναι αισθητικά ή ηθικά ακατάλληλο. Αλλά είπαμε, προσωπικά γούστα είναι αυτά.
  Πάντως όπως δεν είναι λογοκρισία το να μην βάλεις κάποιον στα link σου , έτσι δεν είναι λογοκρισία το να μη δεχτούν κάποια blog στο mindblog ή στο monitor.
  To internet δίνει την δύναμη σε όλες τις φωνές να ακουστούν…

 10. 03/09/2006 8:19 πμ

  Πες τα ρε Πάνικ…

 11. 03/09/2006 8:29 πμ

  Μπορώ να συνεχίσω εδώ τα καλά λόγια (γλυψ!) που άρχισα στο Mad(aleno)blog;
  Τι είπαμε ότι ζητάνε για να συμπεριλάβουν ένα blog;
  -Πραγματική όρεξη να γράφετε.
  Όπερ μεθερμηνευόμενο παραπάνω περίπτωση σημαίνει «σήμερα δεν πήγα στον ψυχαναλητή μου και θα με φάτε στη μάπα με 283 posts και μετά την κάνω για χαλάρωση για καμιά βδομάδα»!
  -Ποιότητα στη γραφή.
  Αυτό το είδαν στην ίδια Μανταλένα που διαβάζω κι εγώ;
  -Συνέπεια στο γράψιμο.
  Σ’ αυτό συμφωνούμε απόλυτα: Μας έχει κανονικά όλους γραμμένους και καλά κάνει!
  -Design
  Ε; Ορίστε; Πως το είπατε αυτό; Καλά ότι πείτε… (Σε ποια εκκλησία τη βγάζετε τις Κυριακές με τα γυαλιά και το μπαστουνάκι του τυφλού για να έρθω να συνδράμω κι εγώ από το υστέρημά μου;)

  Και μια διευκρίνηση: τα σχόλια μου είναι τόσο χιουμοριστικά ή τόσο σοβαρά όσο επιθυμεί ο καθένας που τα διαβάζει.

 12. 03/09/2006 9:18 πμ

  Bigger Longer & Uncut!!!

 13. 03/09/2006 9:23 πμ

  Το blog δεν είναι μία προσωπική καταγραφή την οποία ακόμα και αν δεν διαβάζει κανείς εσένα που τη δημιουργείς και τη γράφεις και τη φροντίζεις καθημερινά σε εκτονώνει; Είναι. Ποιός ο λόγος να την διαφημίζει κάποιος εδώ και εκεί και μάλιστα κατηγοριοποιημένη; Οι bloggers ψάχνουν μόνοι τους τα blogs των άλλων , στέλνουν και κανένα σχολιάκι αν τους λέει κάτι το θέμα , βάζουν και linkblogs αν τους αρέσει πολύ το blog και c’ est-ca ! Αυτός ο «ημιεπαγγελαμτισμός» καταστρέφει και την ουσία και τον ενθουσιασμό. Εμένα για παράδειγμα με βοηθάει το monitor πολύ. Μπαίνω, βλέπω όλα τις δημοσιεύσεις και διαβάζω όσες μου λένε κάτι σαν θέματα. Μέχρι εκεί. Αυτή δεν είναι η φιλοσοφία; ή μήπως κάνω λάθος και είμαι πολύ ρομαντική;
  Υ.Γ. Να ασχοληθούμε κάποτε και με τους bloggers – γλύφτες που θέλουν να γίνουν διάσημοι μέσα από τα blogs τους

 14. 03/09/2006 9:45 πμ

  @Panic, εγώ δεν μίλησα για λογοκρισία, αλλά για απόρριψη της αίτησης και αποκλεισμό…
  Λογοκρισία δεν μπορεί να επιβάλει κανένας στα blog, προς στο παρόν.
  Για αύριο δεν ξέρουμε.
  Βλέπω όμως ότι το θέμα άγγιξε πολλούς και τα «εισερχόμενα link» στο post αυτό αφηνίασαν.

  @ Δώδεκα, (αν είναι 12 δεν είναι μεγάλο) αλλά έστω κι έτσι…βοήθειά σου!

 15. 03/09/2006 10:25 πμ

  @Ροδιά: Φωτιά στα τόπια είσαι εσύ παιδάκι μου! Πότε διάβασες το ποστ, πότε έγραψες τα σχόλια σου εδώ, πότε έκανες δικό σου πόστ, πότε υπέβαλες αίτηση διαγραφής!!!
  … Σπίρτο μοναχό είσαι
  ——————————–
  @Μανταλένα, στα εξηγώ και με email, αλλά δεν έχω κάνει τίποτε στο αλλουφανμαρξάδικο που να αποκλείει url. Eμείς εδώ τους πελάτες τους ψάχνουμε με το φανάρι, δεν τους διώχνουμε.
  Όσον αφορά τη στήλη «Mατιές στο μονιτορ, i have an eye on you», είναι ένα feedback (έτσι τα λένε;) που διαβάζει τα linkblog μου στο μονιτορ. Αν κάποιος δεν είναι στο μόνιτορ δεν γίνεται να επιλέξω ποστ του.
  ———————————-
  @Ανώνυμε, όταν λές «Αν έχετε γούστο και είστε καλιεργημένη» σε ποιον απευθύνεσαι;
  ——————————–
  @Bird: Περί Μανταλένας συμφωνούμε απόλυτα. Η Μανταλένα είναι διεθνές must to read. Τώρα την μεταφράζω στα γιαπωνέζικα
  ———————————-
  @So far: Καλώς μας ήρθες από τα Η.Α.Ε
  Ωραία το ποστ σου για το πώς πέρασες εκεί…
  Για τους blogger-γλείφτες,στείλε ένα ε-μέιλ να καταλάβω. Ή γράψε ένα παράδειγμα για να μπω στο νόημα.

 16. 03/09/2006 10:45 πμ

  Λοιπόν εγώ τις απαντήσεις μου τις πήρα. και πήρα και τις αποφάσεις μου. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμη την έγκριση του κ. Κωνσταντακόπουλου για να δημοσίευσω την απάντηση του. Προσωπικά δεν ανέφερα την λέξη “λογοκρισία”. Θα πρέπει πράγματι να μοιάζει ανόητη και μόνο η προσπάθεια κάποιου να επιβάλλει τέτοιες καταστάσεις. Ο πλούτος της ελληνικής γλώσσας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε κομψότερες εκφράσεις. Όπως η “αισθητική” και το συλλογικό γούστο( που ερμηνεύουμε κατά το δοκούν). Ή η άποψη του τι συνιστά ύβρη και τι όχι. Πόσοι από μας προσβάλλονται ή έστω πληγώνεται η αισθητική τους στη θέα ενός ημίγυμνου άντρα?
  Λυπάμαι που στο επίκεντρο αυτής της ιστορίας βρέθηκε ένας άνθρωπος που προφανώς δεν έχει ιδέα σήμερα για τα όσα γίνονται. Δεν ζήτησε από κανέναν ούτε να τον υπερασπιστεί, ούτε να ταχθεί αλληλέγγυος. Τον GGL δεν τον ξέρω. Αλλά στη θέση του -με βάση τις εξηγήσεις που έλαβα- θα μπορούσε κάλλιστα να είναι οι μισοί από μας. Του ζητώ συγνώμη που τον έχρισα παράδειγμα για να μάθω τα κριτήρια ένταξης στα “καλύτερα μπλόκ”. Επειδή το δικό μου μπλόκ φρονώ ότι παραπλάνησε τους “κλειδοκράτορες” (ή μπορεί να συνέβη και το αντίστροφο) το αποσύρω. Όχι πως έχασε η Βενετιά βελόνι (δεν παίρνω τόσο σοβαρά τον εαυτό μου) αλλά γαμώτο ο φασισμός είναι ένας εφιάλτης που πολυφοριέται τελευταία και με ενοχλεί. Επιφυλλάσσομαι να γίνω σαφέστερη .. σύντομα.
  Α .. και επειδή διάφοροι διατηρούν επιφυλλάξεις περί «απόσυρσης» το mindblog με βεβαίωσε ότι γίνεται.

 17. 03/09/2006 12:42 μμ

  This post has been removed by the author.

 18. 03/09/2006 12:43 μμ

  ΒΙΡΔ ON A WIRE>>
  «σήμερα δεν πήγα στον ψυχαναλητή μου και θα με φάτε στη μάπα με 283 posts και μετά την κάνω για χαλάρωση για καμιά βδομάδα»

  -EE! Τhat’s my part! Το γράφω στο τελευταίο που ποστάκιον!

  «Ποιότητα στη γραφή.
  Αυτό το είδαν στην ίδια Μανταλένα που διαβάζω κι εγώ;»

  -Θέλεις να πεις ότι δν είμαι ποιοτικιά; Με ορθογραφημένα κείμενα, 700 μπλογκζ, εικαστικές παρεμβάσεις, και πέη μπλου στις φωτογραφίαι;

  Όσο για το design, δεν με αφορά. Το μαγειρεψα στην κατσαρόλα χτες (ντιζάιν με ροδέλες χοιρινού και δενδρολίβανο) και όσοι το δοκίμασαν μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον ευρηματικό μου τρόπο να μαγειρέψω κάτι τόσο δυσκολοχώνευτο.

  ΣΟ ΦΑΡ>>
  «Να ασχοληθούμε κάποτε και με τους bloggers – γλύφτες που θέλουν να γίνουν διάσημοι μέσα από τα blogs τους»

  -Αν ασχολήθεί μαζί τους ο Allu Fun Marx, όπως προτείνεις, ΤΟΤΕ είναι που θα γίνουν «διάσημοι»!

  ΘΕΙΕ ΜΑΡΞ>>
  To Αnonymous είναι απλώς ανορθόργραφο (άιτζιπι = έι τζι μπι a.k.a. AGB, καλλιεργημένη = καλλιεργημένοι).
  Ευχαριστώ για το mail.

 19. 04/09/2006 12:19 μμ

  OISTRE>>
  «και επειδή διάφοροι διατηρούν επιφυλλάξεις περί «απόσυρσης» το mindblog με βεβαίωσε ότι γίνεται»

  Φυσικά και γίνεται – αλλά στο MIndBlog. Για τράβα ζήτα από τον Mr Monitor να «αποσύρεις» το μπλογκ σου να δεις τι θα σου πει.

 20. 04/09/2006 12:32 μμ

  Φίλε μου, απόψε με μπέρδεψες πολύ. Τα φανταζόμουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά και ρομαντικά απ΄ότι τελικά είναι. Είμαι πολύ στεναχωρημένη απόψε που μου άνοιξες τα μάτια, γενικά. Σ΄ευχαριστώ πάντως.

 21. 06/09/2006 1:46 πμ

  Θείο Μαρξ είχα καιρό να σε διαβάσω. Η αλήθεια είναι πως με ενόχλησε πολύ και μένα η φάση με το mindblog.

  Είναι προφανές ότι τα κριτήρια είναι υποκειμενικά για να προστεθεί ένα μπλογκ εκεί. Είναι και λογικό βέβαια γιατί το παλικάρι που το έχει θα θέλει να βγάλει και κανένα φράγκο. Άρα, σου λέει, μη βάλουμε και τον κάθε τελευταίο! Πρέπει να είσαι και λίγο μούρη να ουμ. Δεν είναι λίγο τραγικό που ακόμα και το μπλόγκινκ δημιουγεί τέτοια πρότυπα και αυταπάτες;

  Στην τελική στον πούτσο μας κύριε mindblog σιγά τη χαμένη δόξα. Κρατήστε τον οδηγό ευζωίας για προοδευτικούς μικροαστούς για πάρτη σας. (που θάλεγε και ο Τζιμάκος)

 22. 06/09/2006 10:42 πμ

  Apatris, επειδή στο Αλλουφαρμαξέικο έχουμε ένα Α4 επίπεδο και επειδή κάνουμε αγώνα να είμαστε πολιτικώς, γραμματικώς και συντακτικώς ορθοί, δεν γράφουμε ποτέ «στον πούτσο μας».
  Οι ορθές επιλογές είναι οι εξής:
  1. «Εις το ημέτερον πέος»
  2. » Στημπούτσαμ»

  Κατά τα άλλα συμφωνούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • θέι θάμθιγκ

 • ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

 • Monkey Business

 • The Big Store

 • Από 06/01/2007 μέχρι τώρα

 • This blog is under copyleft… All wrongs reversed

 • Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

  Προστεθείτε στους 7.581 εγγεγραμμένους.
 • Σεπτεμβρίου 2006
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Αρέσει σε %d bloggers: