Μετάβαση στο περιεχόμενο

proeklogika.blog.gr

09/09/2006

Ιστοσελίδες με δικά τους domain έχουν πολλοί από τους υποψήφιους για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Υπάρχουν όμως και υποψήφιοι σύμβουλοι που στήνουν το δικό τους εκλογικό blog στους δωρεάν παροχείς blog, όπως είναι το blogspot ή το wordpress.
Αν και στα προεκλογικά αυτά blog, κυριαρχούν λέξεις όπως «μέλλον»,»όραμα»,»σχέδιο», «πρόγραμμα», «ελπίδα», «πίστη», οι άνθρωποι που έστησαν αυτά τα blog δεν δείχνουν να πιστεύουν και πολύ στην αποτελεσματικότητα του μέσου. Τα πιο πολλά από αυτά χαρακτηρίζονται από έλλειψη περιεχομένου και πρωτοτυπίας. Συνήθως περιέχουν το βιογραφικό του υποψηφίου συμβούλου και μερικά άρθρα.
Το φωτογραφικό υλικό σε όσα υπάρχει περιορίζεται κυρίως στην φωτογραφία του υποψηφίου συμβούλου και στο έμβλημα του συνδυασμού.
Ας δούμε όμως μερικά προεκλογικά blog.
Ξεκινάμε πρώτα από το wordpress, στο οποίο βρήκαμε:

 • Το blog της κυρίας Μίνας Φούντζουλα η οποία είναι υποψήφια σύμβουλος στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθήνας, με τον συνδυασμό του Κ. Σκανδαλίδη.
 • Στον ίδιο συνδυασμό ανήκει και ο Θεοχάρης (Χάρης) Βαρβαγκάνης , που στο φτωχό σε περιεχόμενο blog του έχει τον εντελώς πασοκικό υπότιτλο «συνέπεια και παρουσία».
 • Και το blog «Ανατροπή» είναι… συμφερόντων Σκανδαλίδη
  στον συνδυασμό του οποίου είναι αφιερωμένα τα 4 πόστ του.
 • Το πιο προσεγμένο από τα προεκλογικά blog του WordPress είναι του εκπαιδευτικού Νίκου Αλεξάκη, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη» στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης. Το περιεχόμενο του blog είναι σχετικά πλούσιο. Έχει 4 κατηγορίες θεμάτων και διαθέτει κάποια link μέσα από τα οποία μάς γνωρίζει και την ενδιαφέρουσα εφημερίδα «το τέταρτο μάτι» των μαθητών του εσπερινού ΤΕΕ Ηρακλείου.

Στο blogspot τώρα, η ποικιλία των υποψηφίων είναι μεγαλύτερη.

 • Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Βούλας Πατουλίδου για την νομαρχία Θεσσαλονίκης είναι ο Νίκος Νυφούδης. Όσο νέος δείχνει ο ίδιος, άλλο τόσο φτωχό δείχνει το blog του μια και περιορίζεται σε 2 μόνο post, που παίζουν τον ρόλο του βιογραφικού.
 • Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Χρύσας Αράπογλου είναι και ο νεώτατος (μόλις 21 χρονών…) Βαγγέλης Γενίτσαρης Στα 2 μονάκριβα post στο blog του αν και δηλώνει ότι «δεν μου αρέσει η πολιτική», εκτός του ότι ζητάει να τον ψηφίσουμε, μας προτρέπει «σ’ αυτήν την γκρίζα πόλη, βάλτε φρέσκα χρώματα». Αυτό το καλό έχουν τα 21 χρόνια… Ξεφεύγουν κάπως από την ξύλινη γλώσσα των παλαιών πολιτικών.
 • Το blog «Σταύρος Μηλιώνης» είναι «ιστολόγιο πολιτικού διαλόγου του προέδρου του ΚΕΑΝ Στ. Μηλιώνη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αθηνών με τον συνδυασμό του Κ. Σκανδαλίδη». Κοπιάστε από το blog του αν είστε περίεργοι, να μάθετε και τι εστί ΚΕΑΝ, αλλά και τι εστί «Πόλη του μέλλοντος-ψηφιακή πόλη». Εγώ δεν είχα τόσο μεγάλη περιέργεια όσο εσείς πάντως.
 • Το «Εκλογικόν» είναι το blog του Αντώνη Παπαβασιλείου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον συνδυασμό «Δημοτική Αναγέννηση» Γρεβενών. Το blog αυτό το ξεχωρίσαμε για τον υπότιτλό του «Η Πολιτική ως άθλημα: δημώδες και δημωφελές», που αν μη τι άλλο βάζει την φαντασία μας σε κίνηση. Ποιο άθλημα άραγε ταιριάζει στην πολιτική; Μίζοδρομία ίσως. Ή ρουσφέτι εις μήκος και βάθος χρόνου.
 • Ο Βασίλης Δημητριάδης από το ομώνυμο blog είναι υποψήφιος στη Νίκαια με τον συνδυασμό «Το Μέλλον της Νίκαιας» του Βασίλη Λογοθέτη.
 • H «ανθρώπινη Σταυρούπολη» είναι blog ομώνυμου συνδυασμού που οραματίζεται «μια βιώσιμη, ανοικτή, μα πάνω απ’ όλα ανθρώπινη πόλη». Όμορφο ακούγεται… Αλλά εδώ που τα λέμε θα έβγαινε κανένας υποψήφιος να πεί ότι οραματίζεται μια πόλη κλειστή και απάνθρωπη; Στον συνδυασμό αυτόν ανήκει και ο Αντώνης Μιχαλάκης που έχει και δικό του blog «Θέσεις, διαθέσεις, προθέσεις, ΣΥΝθέσεις» στο blogspot. Αυτό το ΣΥΝ, σαν Συνασπισμός μου κάνει…
 • Το blog «Συμμαχία για την Υπερνομαρχία Αθήνα Πειραιά» είναι αυτό που λέει ο τίτλος του. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε εντός. Αν δεν βρείτε κανένα στο blog, χτυπήστε στο κεντρικό site του συνδυασμού. Θα σας πούνε.
 • Το blog «Δημοτικές εκλογές»είναι το blog με «σκέψεις και απόψεις για το Δήμο Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη» του υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου Μάριου Ανδρέου, παιδίατρου στο επάγγελμα. Μιλώντας εκ πείρας θα πω ότι οι παιδίατροι ως υποψήφιοι είναι συμπαθείς και συνήθως εκλέγονται. Το blog του πάντως είναι το πιο ενημερωμένο και το πιο πλούσιο από όλα τα προεκλογικά blog του blogpost.
 • Τέλος η «Ανεξάρτητη Κίνηση Αγίου Παύλου-Ευαγγελίστριας» είναι το blog μιας κίνησης πολιτών που στηρίζει την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Χρίστου Μάτη για τον δήμο Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης.


Στο i-blog.gr (ένα ελληνικό παροχέα για blog) βρήκαμε τα εξής:

 • Το blog της Άννας Μαυρίκη υποψήφιας με το συνδυασμό «Άλιμος-Ανθρώπινη πόλη» του Λεωνίδα Ανωμερίτη

 • και το blog της
 • Βάσως Σουλαδάκη υποψήφιας με τον συνδυασμό του Κ.Σκανδαλίδη. Και τα 2 blog περιορίζονται στην αναγραφή του βιογραφικού της υποψήφιας.

Και επειδή τα ελληνικά σύνορα δεν είναι αρκετά για να περιορίσουν τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του Allou Fun Marx Channel, για το τέλος κρατήσαμε το blog του κυρίου Νίκου Κορογιαννάκη ο οποίος είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Βρυξελλών παρακαλώ…
Κι αν δεν πόζαρε ευτυχέστατος στη φωτογραφία του blog του αγκαλιά με τον Βύρωνα Πολύδωρα, θα του ευχόμασταν καλή επιτυχία.

Αυτή η μικρή ανθολόγηση που κάναμε πιο πάνω, δείχνει ότι οι υποψήφιοι των εκλογών ανακαλύπτουν το blogging και δειλά, πρόχειρα και με μικρή αποτελεσματικότητα ασχολούνται μ’ αυτό.
Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για το monitor νομίζω

20 Σχόλια leave one →
 1. 10/09/2006 2:44 πμ

  Aυτοί έλειπαν από το monitor!
  Αν τους πει καποιος ότι τα linkblog είναι κάτι σαν τους ψήφους, θα έρθουν τρέχοντας.
  Μπουχαχαχα

 2. Anonymous permalink
  10/09/2006 8:03 πμ

  Κρίμα πάντως για κάποια προσεγμένα blog όπως του Κου Αλεξάκη. Καλό θα ήταν να φρόντιζε πάντως να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το blog πλέον να του ανήκει. Γιατί αυτή την στιγμή ανήκει … στο wordpress. Όχι τίποτα άλλο, αλλά κι αυτός (όπως και όλοι οι υπόλοιποι bloggers) βγάζουν στο blog τους προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας που άλλοτε ανήκει στο wordpress, άλλοτε στον blogger, ποτέ όμως στους ίδιους. Κατά τ’άλλα η υπεράσπιση των απόψεων καλά κρατεί, όμως είναι λίγο οξύμωρο να προτάσεις ασπίδα για το blog «σου» αλλά να μην κατοχυρώνεις ένα domain name κι ένα hosting ώστε αυτά που γράφεις πραγματικά να σου ανήκουν …
  Να το πω τσιγκουνιά ή μιζέρια ; (δε νομίζω 100€/έτος να βγάζουν έξω τον προϋπολογισμό). Μάλλον θα το χαρακτήριζα ανοησία…

 3. 10/09/2006 8:15 πμ

  Να φοβηθώ και να τρέξω ?

 4. 10/09/2006 8:44 πμ

  Υπάρχει και άλλο προεκλογικό μπλογκ, του Μαύρου Γάτου. Μιλάμε για μεγάλα κέφια!

 5. 10/09/2006 8:46 πμ

  Κύριε Αντιδήμαρχε Προπαγάνδας παρακαλώ όπως προσθέσετε πάραυτα το Προεκλογικό μας Βλογ στοκυρίως άρθρο σας, σε αντίθετη περίπτωση όχι απλώς θα διαγραφείτε από τον Συνδυβρασμό αλλά θα σάς κάνουμε και μάγια.

  Advocatus Diavoli εύγε! Εύγε! Που επανέφερες στην τάξη τον Σεχταριστή.

 6. 10/09/2006 8:54 πμ

  Και στους Θρακομακεδόνες, κάποιοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι διατηρούν Blogs, τα οποία δυστυχώς όπως είδα και στις περισσότερες από τις περιπτώσεις που αναφέρεις περισσότερο έχουν το χαρακτήρα μιας ανέξοδης διατήρησης ιστοσελίδας για παρουσίαση θέσεων και βιογραφικού, παρά σαν μια προσπάθεια αληθινής αλληλεπίδρασης με εμας τους ψηφοφόρους.
  Από κάτι τέτοια καταλαβαίνει κάποιος πόοοοοοσο πίσω είμαστε ακόμη στην Ελλάδα στο θέμα blogging. Μόνο όταν το monitor θα φιλοξενει πάνω από 10 με 20 χιλιάδες σελίδες θα μιλάμε για μια κάποια διείσδυση του Blogging στην καθημερινότητα των πολιτών και άρα θα αποτελεί και ένα δυναμικό στοιχείο πολιτικού marketing.
  Ραντεβού στις εκλογές του 2010!

 7. 10/09/2006 9:19 πμ

  Σιγά μη βάλω τον συνδυασμό μας, που αποτελείται από την αφρόκρεμα των ελλήνων μπλόγκερ, στο ίδιο τσουβάλι (ποστ) με την πλέμπα.
  Για το «μαύρο γάτο» θα γίνει ειδικό αφιέρωμα σε συνεργασία με τα μεγάλα δίκτυα ειδήσεων CNN, BBC, CBS, ITV

 8. 10/09/2006 9:58 πμ

  http://harryklynn.e-kalamaria.gr

  Ξέχασες τον Χάρρυ Κλυνν στην Καλαμαριά!

 9. 10/09/2006 10:06 πμ

  Χαρά στην υπομονή σου να κάνεις τέτοια μπλογκοέρευνα.

  Ενδιαφέροντα στοιχεία παραθέτεις -και για τον καλό μου φίλο τον Νίκο Αλεξάκη, τον οποίον θα ενημερώσω για τις προτάσεις του ανώμυμου- για περαιτέρω επεξεργασία.

  Θα προτιμούσα βέβαια, μέσα σ’ αυτό το νέο τεχνολογικό τους ντύσιμο-στήσιμο, να μην φορούν μόνο μακροσκελή βιογραφικά αλλά και συγκεκριμένες θέσεις.

  Κατά τα λοιπά, καλημέρα απ’τον ημισυννεφιασμένο νότο.

 10. 10/09/2006 10:33 πμ

  @ Κάλπη της κάλπης: Βασικός στόχος αυτού του ποστ είναι να έρθουν ΟΛΟΙ στο μονιτορ. Μου λείπει η πλάκα.

  @ Ανώνυμε: Μια χαρά είναι και τα δωρεάν blog. Το δωρεάν πολλοί αγάπησαν (μεταξύ των πολλών κι εγώ)

  @ So far: Πιστεύεις ότι θα γλυτώσει όποιος τρέξει πιο γρήγορα; Αν ήταν έτσι, ο Κεντέρης θα ήταν ήδη σωσμένος. Μόνο η ειλικρινής μετάνοια θα σας σώσει αγαπητή μου
  ;-p

  @Advocatus:
  ΕΟΚ, Αμερική και ΝΑΤΟ
  πολεμούν τον μαύρο γάτο
  Μα εγώ δεν τον ξεχνώ
  αντιδήμαρχος θα μπω.

  @Philos: Το 2010 είναι κοντά…
  Θα δούμε

  @Jim Hellas: το ποστ αναφέρεται σε προεκλογικα blog που βρίσκονται σε μαζικούς-free παροχείς blog και όχι σε όσους έχουν δικό τους domain.

  @ Καπετάνισα: Βόλτες στο λουναπάρκ των μπλογκ. Αυτό κάνουμε εμείς εδώ οι ρεπόρτερ του Αλλουφανμαρξέικου.

 11. 10/09/2006 11:21 πμ

  ¨Ετσι σε θέλω Αντιδημαρχάρα μου.

  Σ;)

 12. 11/09/2006 1:34 πμ

  βρε magica πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο;;;

  Εγώ ο συνάδελφος;;;; Να κατηγορήσω εσένα;;;

  Να πέσω από το σκουπόξυλο, αν είπα κάτι τέτοιο…

 13. 11/09/2006 5:16 πμ

  χα! πολύ μου άρεσε αυτό!
  αλήθεια τα σχόλια περνάνε από λόγοκρισία στα εν λόγω blog πριν να δημοσιευτούν;
  Έχουν τα κότσια;

  (magica γελάει χαιρέκακα κι ετοιμάζει τα νυχάκια της για γρατσουνίσματα, τελικά δίκιο είχε ο Μαύρος Γάτος σε άλλο Post, πρέπει να είμαι κακός ανθρωπος αλλά στη δεδομένη κατάσταση μου αρέσει)

 14. 12/09/2006 2:09 πμ

  Kι όχι τίποτα άλλο, ήταν ανάμεσα στα 102 σχόλια κι έψαχνα.
  Δίκιο έχεις Μαύρε Γάτε sorry, άλλος το είπε αλλά και πάλι ήταν σε φάση πλάκας.

  Πάμε μια κόντρα με τα σκουπόξυλα τώρα;

 15. 20/09/2006 4:19 πμ

  Κι όμως θα έπρεπε να χαίρεσαι εφόσον έστω και λίγοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν να αποκαλύψουν τις απόψεις τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκέψου τι έγινε με τον Χάρρυ Κλυν και τις καταγγελίες για αντιγραφές προγραμματικών θέσεων. Είναι και τούτο ένα, αρκεί ο ψηφοφόρος και όπως αναζητά στο χώρο να προσέχει κάθε πότε ενημερώνει το χώρο του ο υποψήφιος Δήμαρχος ή Σύμβουλος. Σε άλλη περίπτωση γίνεται φανερή η διάθεσή του για να το «παίξει» υπέρ των νέων τεχνολογιών και δεν ξέρει «πού πάνε τα δύο»… δε λέω για τέσσερα.
  Πέραν τούτων ορισμένοι παράγουν έργο και απλά το διαφημίζουν, το παρουσιάζουν αντί να στοχεύουν απλά και μόνο στην ψήφο.
  Συνέχισε την κριτική. Καιρός όμως ήταν να δούμε και κανένα πολιτικό και να του μιλήσουμε, γιατί μόνο εκεί τελικά ίσως τον δούμε (βλ. Δήμαρχο Σταυρούπολης, που έχει και blogspot).

 16. 20/09/2006 4:20 πμ

  Κι όμως θα έπρεπε να χαίρεσαι εφόσον έστω και λίγοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν να αποκαλύψουν τις απόψεις τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκέψου τι έγινε με τον Χάρρυ Κλυν και τις καταγγελίες για αντιγραφές προγραμματικών θέσεων. Είναι και τούτο ένα, αρκεί ο ψηφοφόρος και όπως αναζητά στο χώρο να προσέχει κάθε πότε ενημερώνει το χώρο του ο υποψήφιος Δήμαρχος ή Σύμβουλος. Σε άλλη περίπτωση γίνεται φανερή η διάθεσή του για να το «παίξει» υπέρ των νέων τεχνολογιών και δεν ξέρει «πού πάνε τα δύο»… δε λέω για τέσσερα.
  Πέραν τούτων ορισμένοι παράγουν έργο και απλά το διαφημίζουν, το παρουσιάζουν αντί να στοχεύουν απλά και μόνο στην ψήφο.
  Συνέχισε την κριτική. Καιρός όμως ήταν να δούμε και κανένα πολιτικό και να του μιλήσουμε, γιατί μόνο εκεί τελικά ίσως τον δούμε (βλ. Δήμαρχο Σταυρούπολης, που έχει και blogspot).

 17. Anonymous permalink
  10/10/2006 4:54 πμ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

  ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΗ ΑΝΝΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 18. 10/10/2006 7:17 πμ

  Aνώνυμε : Ευχαριστώ… Θα το κοιτάξω.

  Δήμο Χλωπτσιούδη: Καλή επιτυχία στις εκλογές.

 19. Εύα permalink
  16/10/2006 4:19 πμ

  καλησπερα!ανκαι εκ των υστερωνθα θελα να σας πω οτι το τελευταιο 15ημερο περιπου το genitsaris.blogspot.com του φιλου μου του βαγγελη περειεχε αρκετα ποστ..και μαλιστα ενδιαφεροντα και αμεσα νομιζω..ριξτε μια ματια αν θελετε…καλλιο αργα…

 20. 01/11/2007 10:16 μμ

  ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΗΣΤΕΣ
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
  Όπως όλοι γνωρίζετε, μέσω του χρήματος, μας εξουσιάζουν. Κύριος μοχλός του συστήματος, είναι οι Τράπεζες. Μας δανείζουν με τόκο και σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής, μας παίρνουν τις περιουσίες μας.
  Αλλά, ΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ; Μας δανείζουν κάτι που δεν έχουν και μάλιστα με τόκο.
  Και ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
  Εάν έχω ένα εκατομμύριο ευρώ σαν άτομο, μπορώ να δανείσω μόνο ένα εκατομμύριο.
  Εάν όμως είμαι τράπεζα μπορώ να δανείσω δεκαπλάσσιο ποσό. Γιατί, δεν υπάρχει πραγματικό χρήμα. Υπάρχουν μόνο λογιστικές εγγραφές.
  Φυσικά, όταν δανείζεστε μικροποσά, π.χ. 5 η 10 ή 20 χιλιάδες Ευρώ, βλέπετε χρήματα στα χέρια σας. Αλλά αυτές οι συναλλαγές, αποτελούν μόνο ένα μικρό κλάσμα από το σύνολο.
  Όταν π.χ. παίρνετε ένα στεγαστικό δάνειο 100 ή 200 χιλιάδων, βλέπετε χρήματα; ΟΧΙ. Γιατί υπάρχουν μόνο λογιστικές εγγραφές.
  Στα δις που διακινούνται μέσω επιταγών, υπάρχουν χρήματα; ΟΧΙ. Στις μεταφορές «χρημάτων» από λογαριασμό σε λογαριασμό ή από τράπεζα σε τράπεζα υπάρχουν χρήματα; ΟΧΙ. Υπάρχουν μόνο λογιστικές εγγραφές. Δηλαδή αέρας – τίποτα.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ
  Η αλήθεια είναι ότι οι τράπεζες δεν έχουν τα χρήματα τα οποία ισχυρίζονται ότι έχουν. Και σε περίπτωση όποιου προβλήματος κινδυνεύουμε να χάσουμε όλα τα χρήματά μας. Και φυσικά δεν θα υπάρχει κανείς να μας τα δώσει πίσω. Θυμηθείτε το χρηματιστήριο. Πήρατε πίσω τα λεφτά που σας έκλεψαν;
  Εάν έστω και ένας στους δέκα καταθέτες, πάει αύριο σε οποιαδήποτε τράπεζα και ζητήσει τα χρήματά του, η τράπεζα αυτή θα κλείσει σε μια ώρα.
  Αυτή είναι η αλήθεια.
  Οφείλουμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας.

  Όλοι λοιπόν την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007 στις τράπεζες να ζητήσουμε τα χρήματά μας.
  Κάντε το πράξη και θα φανεί αμέσως η αλήθεια.
  Προστατέψτε τον εαυτό σας και την περιουσία σας. Τον ιδρώτα σας και το μέλλον των παιδιών σας.
  17 Δεκεμβρίου 2007 όλοι στις τράπεζες να ζητήσουμε τα χρήματά μας.
  Η πράξη είναι που μετράει.

  Παρακαλώ τους blogers να μεταδώσουν το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Και αν κάποιοι έχουν επαφές με την υπόλοιπη Ευρώπη, ας το μεταφράσουν στα Αγγλικά και ας κάνουμε το κίνημα Πανευρωπαϊκό.
  Θα είναι η απελευθέρωση των ανθρώπων από έναν ζυγό που μας βασανίζει. Αξίζει.
  Ευχαριστώ
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • θέι θάμθιγκ

 • ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

 • Monkey Business

 • The Big Store

 • Από 06/01/2007 μέχρι τώρα

 • This blog is under copyleft… All wrongs reversed

 • Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

  Μαζί με 7.582 ακόμα followers

 • Σεπτεμβρίου 2006
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Αρέσει σε %d bloggers: