Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μου λείπει ένα «Χ»…

31/01/2007

Ένα από τα link που άφησε σε comment ο Γιώργος Α. Στάθης με οδήγησε σ’ αυτήν την είδηση:

Ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος κατέθεσε αναφορά με την οποία η κ. Λαμπρινή Θωμά, ο κ. Παναγιώτης Χαρατζόπουλος, ο κ. Δημήτριος Αλευρομάγειρος, ο κ. Δημήτριος Νατσιός, ο κ. Θ. Παπανικολάου και η κ. Ειρήνη Στασινοπούλου ζητούν την απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας της έκτης δημοτικού.

Μου λείπει ένα «Χ».
Είναι η Λαμπρινή Θωμά της αναφοράς, η γνωστή και μη εξαιρετέα Λαμπρινή Χ. Θωμά, η επονομαζόμενη και Μιραντολίνα ή Λοκαντιέρα ή Μιρανδολίς η νεομάρτυς;
Είναι;
Κι αν είναι, τι θα κάνει αν προσυπογράψουν την αναφορά ο Γ. Τράγκας και η συντακτική ομάδα του περιοδικού «Βαβούρα»; Μετά το monitor, θα ζητήσει να κλείσει και η βουλή;
Λες;

Κι εσείς οι υπόλοιποι σταματήστε να ασχολείστε με το θέμα του βιβλίου της Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού. Τώρα που το ανέλαβε η Λαμπρινή, το θέμα θεωρείται λήξαν.
Άλλο αίτημα;

30 Σχόλια leave one →
 1. 31/01/2007 9:54 μμ

  Είναι ,αγαπητέ συνιστολογιούχε!
  Ρίξε και μια ματιά:
  http://filalithisblog.blogspot.com/2007/01/blog-post_15.html

 2. 01/02/2007 12:13 πμ

  Μια φορά κι’ ένα καιρό η κυρία Λαμπρινή Χ. Θωμά διατηρούσε ενυπόγραφη ιστοσελίδα (δεν μιλάω για το μπλογκ). Μας μιλούσε για τις σπουδές της και τα ενδιαφέροντά της.

  Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν να για την κυρία Θωμά (με Χ παρακαλώ!) ας χτυπήσουν εδώ θα βρείτε το πρώτο αρχειοθετημένο αντίγραφό της σελίδας της και εδώ για το δεύτερο.

  Είναι ενδιαφέρον πάντως ότι η κα Θωμά είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής.

 3. 01/02/2007 7:49 πμ

  Που πας και τα ξετρυπώνεις… 🙂

  Όντως, πρόκειται για ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΗ είδηση!

  (ο συλλαβισμός μάλλον είναι σωστός, γιατί υπάρχει η ΓΚΛίτσα – χρήσιμο εργαλείο!)

 4. 01/02/2007 10:10 πμ

  Δημήτριος Αλευρομάγειρος

  Eγώ προσωπικά στέκομαι σ’ αυτό το επίθετο!
  χοχοχοχοχοχοχο

 5. 01/02/2007 10:14 πμ

  Μήπως ο Αλευρομάγειρας είναι ο Big Fat Opinion τώρα;
  ΔΞ/ΔΑ
  🙂

 6. 01/02/2007 12:57 μμ

  Χμ ..καλά από πότε το αληθινό πρόσωπο της ρεαλ λάιφ το ανακάλυψαν στο Κόσοβο,την Βοσνία και την Γιουγκοσλαβία?

 7. 01/02/2007 6:20 μμ

  Αγαπητοί AFM, McManus, κ.ά. αρχίζει να φαίνεται ο σοβαρός λόγος της ανησυχίας μου, για την ΛΧΘ.
  Αν ήταν μόνο προσωπικά απωθημένα, θα την ξέχεζα (το οποίο ήδη έκανα) και η ιστορία θα τελείωνε. Ομως, αυτό που διαφαίνεται είναι μία μοναδική σε ένταση περιπτωσάρα δίψας για εξουσία, και σε πολιτικές κατευθύνσεις τουλάχιστον επικίνδυνες. Για να μην πολυλογώ, σήμερα ανέβηκε η πρώτη έκδοση των ΝΕΩΝ ιστοσελίδων (ολόκληρο site) με το θέμα του monitor. Αποφεύγω να κατονομάσω την ΛΧΘ στην πρώτη… έγχρωμη και ωραία εικόνα. Ειλικρινά ΔΕΝ είναι σκοπός μου να την δυσφημήσω. Ειλικρινά πιστεύω ότι οι βαθειές πολιτικές διαστάσεις του θέματος, οι επιπτώσεις της λογικής της στο διαδίκτυο, και οι επιπτώσεις της πολιτικής αυτής στην κοινωνία, αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής:

  http://www.omadeon.com/monitor

  ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έλεγα προ πολλών ετών για το… προηγούμενο θύμα μου, τον… Χριστόδουλο. Πολλοί λέγανε «δίνεις πολλή σημασία». Ελα μου όμως που φτάσαμε σε εκείνο το μαζικό παραλήρημα με τις ταυτότητες, κ.ο.κ.! ε, δεν θε εκπλαγώ καθόλου αν παίξει κάποτε και χαρτί «ΛΧΘ για πρωθυπουργός» .

  Τον Καραμπελιά τον είχα γνωρίσει πολλά χρόνια πριν, που έλεγε ΕΝΑ ΚΑΡΟ μαλακίες, για να… ρίχνει τα ωραία κοριτσόπουλα. Μπράβο είπα, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα. Ελα μου όμως που τον γλύκανε ο ρόλος του και τώρα συμμαχεί με ό,τι πιο συντηρητικό, μόνο και μόνο για λόγους φιλοδοξίας?

  Πολλά είπα. Μπείτε στο site και απολαύστε. Οι πιό πολλές σελίδες ΚΑΙ μέσα του είναι ανανεωμένες, κι υπάρχει μία καινούργια σήμερα.

  Γειά και χαρά
  Γιώργος

 8. 01/02/2007 6:54 μμ

  Στον συλλαβισμό είναι συ-γκλο-νι-στι-κή ή συν-κλο-νι-στι-κή;

 9. 01/02/2007 7:12 μμ

  Πάνο το συγκεκριμένο δεν το ξετρύπωσα εγώ, αλλά ο Γ. Στάθης.
  Γ. Στάθη : Χαρά στο κουράγιο σου.
  Ολόκληρη διατριβή έκανες πάνω στο θέμα!

  Unique Fish : Γνωρίσαμε και την προ-ιστορία της Λ.Χ.Θ χάρη στο link σου
  Μάθαμε ακόμα ότι κατάγεται από το ηρωικό Σούλι…

  Mαραμένα Σύκα: Αν πήγε στο Κόσοβο,την Βοσνία και την Γιουγκοσλαβία την εποχή του εμφυλίου και της νατοϊκής επέμβασης, τότε σίγουρα δεν γνώρισε την real life αλλά την «ζωή εν τάφω»


  Φιλαλήθη και Σκύλε της Βάλια Κάλντα
  : ευχαριστώ για τα link… και για την σφαιρική ενημέρωση πάνω στο θέμα.
  Ντροπαλέ νομίζω ότι ο κανόνας πλέον στον συλλαβισμό είναι αυτός που έγραψε ο Πάνος. Παλιότερα η πρόθεση συλλαβιζόταν ξεχωριστά, οπότε παλιά θα το συλλαβίζαμε συγ-κλο-νι-στι-κή.

  Mc Manus: Μια χαρά όνομα έχει ο κύριος Αλευρομάγειρος. Υπήρχε ένας απόστρατος αξιωματικός με αυτό το όνομα νομίζω… Είναι ο ίδιος ή πρόκειται περί συνωνυμίας;

 10. 01/02/2007 9:37 μμ

  Αγαπητέ «Ντροπαλέ», μπράβο σου για το link.

  Αξίζει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ να το κοιτάξουμε ΟΛΟΙ, διότι… το όνομα της Λαμπρινής Χ. Θωμά είναι ΔΕΥΤΕΡΟ στη σειρά των 3104 ονομάτων, μετά το πρώτο όνομα (του Σταλίδη, εκδότη του «Αντίβαρου»!!

  Ελεγα να δω το λινκ και να αποχωρήσω, και… μου άναψε τα αίματα για πολλούς λόγους.

  1) Από τη λίστα ονομάτων (και τη σειρά προτεραιότητας που ακολουθεί) η ΛΧΘ προκύπτει… υπο-μπροστάρισα όλου αυτού του συρφερού, υπαρχηγός του… έθνους των «αγανακτισμένων» Αντιβαρώμενων!

  2) Θέλω τώρα να πω και δυο λόγια περί Αντίβαρου. Κάτω από το «λόγιο μανδύα» πρόκεται για ΜΟΥΧΛΕΣ ολκής. Κάποτε το διάβαζα, κάτι… χολερικά άρθρα κάποιου Χολέβα («πολιτικού επιστήμονος») και μάλιστα… έγραψα μία αρκετά κόσμια εκτενή απάντηση (στον Χολέβα) την οποία (φυσικά) ο Σταλίδης δεν δημοσίευσε ποτέ, και… ούτε καν μου έγραψε «ευχαριστώ αλλά δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε». Ε, τώρα θα την αναρτήσω, αυτή την απάντηση, κι ότι γίνει ας γίνει! Αν με πουν τρελλό, γραμμένους στα… ιερά βαρίδια μου, τους έχω! Αν μου στείλουν το 100, θα με κάνουν διάσημο χωρίς ΟΥΤΕ 1 ευρώ σε κόστος PR. Αν με πουν «ανθέλληνα», θα τους πω «ο,τι πείτε εσείς» (και ούτω καθ’εξής). Τέλος…
  θεωρώ τους ΙΔΙΟΥΣ… ύψιστο εθνικό κίνδυνο νούμερο 1, του _άμεσου μέλλοντος_.

  3) Για το βιβλίο της 6ης δημοτικού, έχω να πω ότι είναι ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ. Π.χ. δεν λέει τίποτε για την αηδιαστική εκ προμελέτης σφαγή δεκάδων χιλιάδων άμαχων μουσουλμάνων από τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ προγόνους. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε, δείτε το site του θανάση Τριαρίδη
  http://www.triaridis.gr
  ειδικά τη σελίδα
  http://www.triaridis.gr/keimena/keimD035.htm

  Ε, το ίδιο ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ βιβλίο δεν αναφέρει και αρκετά άλλα άπλυτα (των Τούρκων κ.ά.) για να μην… ταράξει τον ΥΠΝΟ των παιδιών.

  Ομως τα ίδια τα παιδιά, ή αρκετά από αυτά, της 6ης δημοτικού, έχουν αρχίσει να… μπαίνουν στο ιντερνέτ και να πετάνε από πάνω τους σάπιους εθνικισμούς, φανατισμούς, και… υπνωτισμούς του κώλου (όλο αυτό το γελοίο σαβουροκατασκεύασμα των… προ-ιντερνετικών παιδαγωγών).

  Σορρυ που σας τάπρηξα λιγάκι. Ε πιό… πολιτισμένα από μένα λέει (τα ίδια περίπου) ο συμπαθέστατος -μεγάλος- Νίκος Δήμου .

  Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε
  Γ.Σ.

 11. 02/02/2007 12:47 πμ

  Καλημέρα,
  Δεν έβαλα κάποιο λινκ εδώ
  😕

 12. 02/02/2007 1:18 μμ

  έχεις δίκηο Ντροπαλέ, το link το έβαλε ο «Σκύλος της Βάλια Κάλντα» (http://valiacaldadog.blogspot.com).
  και μιλάγαμε για το link:
  http://www.antibaro.gr/upografontes.php

  όπου το παλιό-καλό «δίκτυο 21» ξαναχτυπά!!!
  (εκείνοι που έστελναν βροχή τις μηνύσεις κατά παντός μη-εθνικιστή διανοουμένου και τους ξέχεσαν αργότερα οι πάντες, καθώς και ο Μίκης Θεοδωράκης, γιατι τρομοκράτησαν τη χώρα…

  Ε. περί Αντίβαρου, Δικτύου 21, Χριστοδουλο-χουντικού υπογραφοσυλλεκτο-τραμπουκισμού, υπάρχουν τώρα και Lyrics για Dance/Club μουσική. Απολαύστε (αν και είναι ημιτελές):
  http://www.omadeon.com/monitor/antibaridia.html

  DJ Omadeon

 13. 03/02/2007 11:42 πμ

  … μια που το εφερε η κουβεντα και μια και ειδαμε το omadeon το οποίο αγνοούσαμε, καθώς και κάποιος μας ψυθίρισε ότι χρεωθήκαμε τα λεγόμενα κάποιου asekalytera πριν10 μήνες απο τον (sic) γκόμενο της μπουγαδομαντολινάτας.

  … έχουμε να παρατηρήσουμε το ακόλουθο κείμενο

  http://bigfatopinion.blogspot.com/2006/04/unser-kampf.html

  … ότι ο κ. asekalytera γράφοντας «…έχει μπλέξει τη μισή μπλογκόσφαιρα),
  ΔΕΝ είναι μόνοι τους.
  Ηρθαν με σχέδιο (και άλλοι) γιατί βρήκαν φαγητό…» ,
  ίσως να ήξερε κάτι

  … βέβαια η μπουγαδομαντολινάτα στα κομμεντς ισχυρίζεται ότι
  «… Γρηγόρη, αυτά έκαναν πάντα οι σοσιαλιστές στην εξουσία. Είναι η χειρότερη φάρα. Καλύτερα να σε σφάξει σταλινικός παρά να σε κυβερνήσει εκσυγχρονιστής, ένα πράμμα….»

  ποτέ δεν πήραμε στα σοβαρά ούτε ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με παχύσαρκες γνώμες ούτε με χοντρές και άσχημες κομμουνιστορθόδοξες αναρχοεθνικίστριες.
  Τώρα που το βλέπουμε καλύτερα, ίσως να συνιστούν έναν ευρύτερο κίνδυνο νεοσκοταδισμού που θα’πρεπε να προσεχθεί καλύτερα.

 14. 04/02/2007 1:35 πμ

  Μεγάλε funEL… ΑΝ ήξερες τι περιπέτεια πέρασα κάποτε για χάρη σου ( άσχετη με τα λεχθέντα σου, στα οποία επανέρχομαι σε λίγο)… λοιπόν τότε (2004) ζούσα σε σπίτι με γειτονική οικογένεια παλαιοημερολογίτες, κάααθε βράδυ κολλημένοι όλοι (2 γονείς και 4 παιδιά) να βλέπουν Λιάκουρο!
  Αγοράζανε ΚΑΙ τα βιβλία του. Κάποια μέρα τους βλέπω στην αυλή να ξεφυλλίζουν ομαδικώς ένα νέο λιακουρο-σουξέ βιβλίο για τον «Αντίχριστο Μαϊτρέγια που έρχεται». Ρε σεις, τους λέω, ξέρετε ΠΟΙΟΣ είναι ο Μαϊτρέγια?
  Οχι μου λένε. «Ε, τους λέω, πρώτον ο Μαϊτρέγια είναι κάτι σαν Μεσσίας-Βούδας στο Βουδισμό και (2) ο κύριος Benjamin Cream που αναφέρει ο Λιάκος σαν ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ του Μαϊτρέγια στη βιβλιάρα του, είναι ένας… άκακος Αγγλος εκκεντρικός που «την είδε Βούδας» και λέει ότι ΑΥΤΟΣ είναι _ο_ Μαϊτρέγια!!! Σοβαρά μιλάω, μεγάλε FunEL, ΕΤΣΙ είναι τα πράματα! Πάρτο και σαν έμπνευση, έχει ΠΟΛΥ γέλιο το πράμα, ο ένας παλαβός κάνει κΛοπυραϊτ στον άλλο, τον δαιμονοποιεί και βγάζει και κέρδη από πάνω!!
  Δε στέλνουμε κάνα ραβασάκι στον κ. Cream με τα κακά αυτά μαντάτα? Ανυγουαίη, τελικά… τσακωθήκαμε άσχημα με έναν της οικογένειας αυτής και άλλαξα μέχρι και γειτονιά… (αυτά μπορεί να στα στείλω ιδιωτικά, ως έμπνευση).
  Επανέρχομαι τώρα στο θέμα που έθιξες. ΝΑΙ, ΔΕΝ είναι παράνοια αυτό που λες, αρκεί να δείς ΠΟΙΟΙ είναι πίσω από το Αντίβαρο: Good-old «Δίκτυο 21». Αυτοί πούχανε στείλει βροχή τις μυνήσεις πριν ελάχιστα χρόνια σε ελάχιστους διανοουμένους, Ε, όποιος βρεί βρισιά ή άδικο ισχυρισμό σε όσα τους σούρνω τώρα (και στη ΛΧΘ) ας με… μυνήσει! Θα φάει τέτοια φόλα νομική ΚΑΙ δημοσιο-σχεσιακή, που θα με θυμάται για πάντα μετά…
  Πάντως πέρα από το γέλιο, δες μεγάλε FunEL το νέο μου… φουρνέλο, με μουσική επένδυση. Στο νέο F.A.Q. αναφέρει εκτενώς τα περί δικτύου 21, και άλλα τινα. Ο αγών συνεχίζεται. Ο καιρός γαρ ΕΓΓΥΣ! 😉
  Δωρεάν η παράνοια με το κιλό για ΟΛΟΥΣ!
  Γεώργιος ο Δον Κιχότε ντε λα Μαντολάτα

 15. 04/02/2007 2:11 πμ

  Κι ένα τελευταίο πριν κάνω over & out. H ΛΧΘ ήτο παλιό μέλος μιας ΑΛΛΗΣ κλίκας ανθρώπων, που διέσυρε κόσμο και κοσμάκη, έτσι «για πλάκα», και όπου έγινε αποδεκτή (ως παρόμοιου ήθους) αλλά… ΟΧΙ εντελώς. Η παλιά εκείνη κλίκα δεν είχε σχέση με θεούσες και μερικές φορές της την έπεφτε. ΝΑ ο λόγος που όλοι εκείνοι απέχουν τώρα από τα συμβάντα. Η φιλόδοξη μπροστάρισα του όχλου προβιβάστηκε, ανέβηκε κοινωνικά, βρήκε και το Big Fat Koroido, και τον δούλεψε ότι είναι Παναγία. Ομως η παλιά κλίκα σιγεί αμέτοχη, και ΔΕΝ θα την υποστηρίξει, από τη θεομηνία που την κυκλώνει σιγά-σιγά. ΔΕΝ τα προκάλεσα εγώ. Εγώ, ένας… φτωχός «παρανοϊκός»? Πάντως η «συνομωσία-σαν-δήθεν-πλάκα» που φορέθηκε σε εκείνη τη στιχομυθία που παράθεσες, παλιές γλυκές μέρες της λίστας hellas θυμίζει, απόηχος μιας ΑΛΛΗΣ «οχλο-τεχνολογίας» . Υπομονή για να δείτε πιο πολλές λεπτομέρειες.
  OVER & OUT
  Agent 007 Don Quixote George

 16. 04/02/2007 12:46 μμ

  Τί λέτε ωρέ σουλιώτες!ηρεμήστε καλοί μου συνάνθρωποι ,μια απλή ανταλλαγή απόψεων είναι!
  Κ.Στάθη μας ,εκτιμώ πως το πήρατε πολύ βαρύ το πράγμα ,μπορεί και να έχετε δίκιο(που μαλλον έχετε) αλλά υπο την απειλή μυνήσεων και λοιπών τινών δεινών ,δεν νομίζω πως θα ωφεληθείτε σε κάτι!
  Η κυρία αυτή ,η πως την λένε ,έχει νομίζω το δικαίωμα να λέει και να γράφει ότι θέλει ,από την άλλη και εμείς έχουμε το δικαίωμα να την ξεχέζουμε (όπως έκανα και εγώ ) όταν θέλουμε!
  ΥΓ.Βέβαια η επωνυμία δεν σας βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση(σε αντίθεση με μένα ;)-)lol

 17. 04/02/2007 4:20 μμ

  Αγαπητέ (όνομα-και-πράμα) φιλαλήθη, κάποιος καλλιτέχνης είπε «την ώρα που οι άλλοι μοχθούν να φτάσουν ψηλά, εμείς… παίρνουμε τον αέρα μας». Π.χ. Ευλεπιστώ ότι θα φτιάξουμε μέχρι και…
  Video Game με θέμα την πτώση του monitor, κλπ.
  Σχεδόν όλες οι σελίδες του νέου αυτού site
  http://www.omadeon.com/monitor
  είναι αναβαθμισμένες (ΚΑΙ με μουσική μερικές).
  Αν σας ενδιαφέρουν… πιό σοβαρά θέματα,
  αναβαθμίστηκαν και επαγγελματικές σελίδες στο
  http://multiforms.netfirms.com
  (με εκλαϊκευτικό ελληνικό κείμενο)
  Γειαχαραντάν
  Ο Γιώργος Γαρ Εγγύς 🙂

 18. 04/02/2007 7:38 μμ

  Fun EL

  μετά από αυτό που υπογραμμίζεις

  -έχω μείνει άφωνη

 19. 06/02/2007 7:32 μμ

  Εγώ να δείς…(αγαπητή Μανταλένα)
  ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑ εντελώς, τις τελευταίες
  μέρες, γιατί ανακάλυψα ΚΙ ΑΛΛΑ
  (το πρώτο αφορά ΚΑΙ τον funEL, έμμεσα):

  http://www.omadeon.com/monitor/lambriniza.html
  http://www.omadeon.com/monitor/kybernografoi_note.html

  bye for now
  Γιώργος

 20. 06/02/2007 11:21 μμ

  Αντίστοιχη της Λιακουρο-επιδρομής στο blogme.gr:

  http://www.omadeon.com/monitor/kybernografoi_note.html

  Το άλλο κείμενο έχει αναβαθμιστεί…
  Γιώργος

 21. 12/02/2007 10:13 πμ

  Να και η απάντησή μου στο… χολερικό εθνο-χριστιανό «κύριο» Χολέβα:

  http://www.omadeon.com/writings/anti_cholevas1.html

  και τέλος ένα… Ζουραριοειδές αντιζουραρικό λογίδριο:
  http://www.omadeon.com/writings/anti_zoulouraris.html

  Ενας-ένας, εθνο-χριστιαμοί θα πάρετε όλοι 😉
  Γ.Σ.
  http://www.omadeon.com/writings

 22. 13/02/2007 10:28 μμ

  Χιουμοριστικό update:
  http://www.omadeon.com/monitor/lambriniza.html#hooligans

 23. 21/02/2007 9:52 μμ

  Allu Fun Marx, Ενημέρωση:

  http://panosz.wordpress.com/2007/02/20/ios/#comment-3799

  (αν δεν το είδατε)
  Δείτε επίσης τις συζητήσεις για το βιβλίο Ιστορίας, εκεί,

  funEL, το παιγνίδι χόντρυνε. Κάποιοι γαβγίζουν τώρα κατά του «Ιου» της «Ε».

  Εστειλα σχετικό (δημόσιο) γράμμα στο Μίκη Θεοδωράκη ΚΑΙ στον «Ιό»:
  http://www.omadeon.com/theodorakis

  PenguinWitch, cast a good spell
  George

 24. 24/02/2007 7:58 πμ

  j95, και άλλοι άγνωστοι (ή μη) συν-συνομώτες, στη Μεγάλη Παγκόσμια (και μη) Ιερή Συνομωσία των Ανοιχτών Νοών, παρόλο που δεν γνωρίζω το ΠΩΣ κλίνεται ο «Νους» εις τον πληθυντικόν, ένα ειναι το σιγουρό-τα-τον…

  τσκ-τσκ-τσκ-τσσσκ
  τσκ-τσκ-τσκ-τσσσκ
  τσκ-τσκ-τσκ-τσκ-νταμπα-ντουπ-τσκτκσκτκσκτκσκτκ…

  ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ !
  ε, ντάααξει, μηηην τα παραλέμεν κιόλας, μάη ντήαρ γουιtsch (you too…)
  Today we TOOK Pan(os)hattan, tomorrow we take Berlin !!!!! (see P.S.)

  http://book.attack.gr/?p=268
  http://www.omadeon.com/writings/antibaro_antibarou.html
  http://www.omadeon.com/writings/hypermetamodernity.html

  fun-EL, fun-EL, we want fun-EL.
  :)))))
  ONEOFYOU the First Chief Clown (of _our_ Fraternity)

  P.S.

 25. 24/02/2007 7:59 πμ

  P.S.
  Ok, ok, just one TINY battle.
  But there will be more.
  United we stand
  Divided we fall.

  CHECKMATE complete.

 26. 24/02/2007 8:33 πμ

  Γιώργο Στάθη: Μ’ αρέσει που έκανες στέκι σου αυτό το post.
  Προσπαθώ να επισκεφτώ τα link που βάζεις… Όχι ότι τα προλαβαίνω όλα, έτσι πολυγραφότατος που είσαι…

  🙂

 27. 24/02/2007 8:38 πμ

  Αφεντικό fan Marx,

  όοοοκι, όοοκι εγκω ντεν κανι στεκι αφτο το ποστ.
  Δεν έκι άλλους γκράψι εντό, γκ’αφτό ίμε _μόνο εγκό_.

  σαλάμ αλέϊκουμ
  Αλλουφανμαρξ ου ακμπαρ!!!!

 28. 24/02/2007 8:53 πμ

  Amen
  🙂

 29. 14/03/2007 3:25 μμ

  http://ecology-salonika.org/talk/viewtopic.php?p=410#410

  http://www.omadeon.com/panos/parapoihsh.html

  http://www.omadeon.com/writings/vampirecult.html

  http://www.omadeon.com/writings/antibaro_antibarou.html

  Σε ευχαριστώ AFM που με ανέχτηκες. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ανεκτικοί αλλά ΔΕΝ είναι.

  Εκείνο που εντόπισα στο παρελθόν ΔΕΝ είναι ξεκομμένο από τα καινούργια απαράδεκτα συμβάντα. Ομως, αυτή τη φορά δεν είμαι μόνος!

  Καλή σου μέρα
  Γ.Σ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • θέι θάμθιγκ

 • ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

 • Monkey Business

 • The Big Store

 • Από 06/01/2007 μέχρι τώρα

 • This blog is under copyleft… All wrongs reversed

 • Πληκτρολογήστε το email σας για να ακολουθήσετε αυτό το blog και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες δημοσιεύσεις μέσω email.

  Μαζί με 7.584 ακόμα followers

 • Ιανουαρίου 2007
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Αρέσει σε %d bloggers: