Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βραβεύστε με βραβεύστε με…

10/12/2007

Greek Blog Awards 2007, The Oscars
Βραβεία για blog και bloggers.
Αν δούμε το θέμα, από την αστεία του πλευρά έχει κάποια πλάκα.
Από τη μία, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να σατιρίσεις την επιδημία των αλληλοβραβεύσεων που εξαπλώνεται χρόνο με το χρόνο στην ελληνική κοινωνία, (πρόσωπα της χρονιάς, γυναίκα της χρονιάς, άνδρας της χρονιάς, επιχειρηματίας της χρονιάς, δημοσιογράφος της χρονιάς, τραγουδιστής της χρονιάς, κλπ) , και από την άλλη μια καλή αφορμή να ελαφρύνεις την ελληνική μπλογκόσφαιρα από την σοβαροφάνεια όλων αυτών των χαρακτηρισμών (κίνημα των bloggers, δημοσιογραφία του πολίτη, γενιά των blogs και των sms κλπ), που της φόρτωσαν τα ΜΜΕ και κάποιοι πολιτικοί, που φλερτάρουν με το καινούριο, χωρίς όμως να το κατανοούν.
Αν δούμε όμως το θέμα από την σοβαρή του πλευρά, όπως το βλέπουν δηλαδή οι διοργανωτές των βραβείων αυτών, θα πρέπει να προβληματιστούμε αρκετά.
Οι άνθρωποι μιλάνε για «γιορτή της ελληνικής μπλογκόσφαιρας» και για κίνηση που θα «δώσει δύναμη» σ’ αυτήν.
Παρατήρηση 1η : Κανείς δεν πάει σε μια γιορτή χωρίς να ξέρει ποιος τον καλεί σ΄αυτήν. Θα έπρεπε λοιπόν να φαίνεται καθαρά, ποιοι bloggers διοργανώνουν αυτήν την γιορτή. Όχι δεν ζητάω ονόματα και αριθμούς ταυτότητας. Η μπλογκερική τους ταυτότητα θα ήταν υπεραρκετή.
Παρατήρηση 2η: Κανένας δεν σύρεται με το ζόρι να πάρει μέρος σε μια γιορτή. Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να ερωτηθούν πρώτα αν θέλουν να συμμετέχουν στις υποψηφιότητες αυτοί που προτείνονται για βράβευση. Δεν ψοφάνε όλοι για καλλιστεία και βραβεία ρε αδερφέ. Σεβαστείτε το.
Παρατήρηση 3η: Οι βραβεύσεις αυτού του τύπου είναι «αμερικανιές». Κι αν θέλεις να σου πετύχει μια αμερικανιά ή κάντην όπως οι αμερικάνοι ή μην την κάνεις καθόλου.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται με το κλασσικό greek way του «άρπα κόλλα». Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια περίοδος όπου οι ίδιοι οι bloggers ή οι αναγνώστες τους να προτείνουν υποψήφιους για τις διάφορες κατηγορίες. Και στη συνέχεια με κάποιο διαφανή τρόπο να επιλεγούν οι τελικοί υποψήφιοι.
Παρατήρηση 4η: Οι κατηγορίες που έχουν ορίσει οι διοργανωτές είναι για γέλια και για κλάματα. Τι θα πει «όσκαρ εμπορικότερου ιστολογίου»; Αν με τον όρο εμπορικότητα, εννοούν την επισκεψιμότητα, αυτή δεν βγαίνει ούτε δια βοής ούτε με δημοψήφισμα. Υπάρχουν τα τρακεράκια και οι ειδικές alexa-σελίδες που την μετράνε.
Τι θα πει «όσκαρ ιστολογίου εκ Θεσσαλονίκης»; Γιατί όχι και εκ Πατρών; Γιατί όχι και εκ Κρήτης;
Αφού υπάρχει «όσκαρ κωμωδίας»γιατί δεν υπάρχει και «όσκαρ δράματος»;
Αφού υπάρχει «όσκαρ αριστερής ιδεολογίας » γιατί δεν υπάρχει και «όσκαρ δεξιάς ιδεολογίας»; Διακρίσεις θα κάνουμε τώρα;
Κακά τα ψέμματα παίδες… Στον ορισμό των κατηγοριών ατυχήσατε. Αν ποτέ σκεφτείτε εσείς ή κάποιοι άλλοι μια παρόμοια διοργάνωση, που να έχει κάποια σοβαρότητα, θα πρέπει να υπάρχουν σαφείς και διακριτές κατηγορίες υποψηφίων. Καλύτερο ελληνικό blog, καλύτερο δημοσιογραφικό blog, καλύτερο πολιτικό blog, καλύτερο βιβλιοφιλικό blog, καλύτερο σινεφίλ blog, καλύτερο μουσικό blog, καλύτερο φωτογραφικό blog, καλύτερο podcast, καλύτερο blog κοινωνικής προσφοράς, καλύτερο σκιτσογραφικό blog, είναι μερικές από τις κατηγορίες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος αν θέλει να κάνει σοβαρά blogo-καλλιστεία.
Και τώρα δώστε μου το όσκαρ αριστερής ιδεολογίας να τελειώνουμε… Σιγά μη μου κλέψουν την δόξα η Κροτ ,ο Ναυτίλος ή οι αριστεροπόντιοι. Σιγά τους πουθενάδες!

100 Σχόλια leave one →
  1. 10/12/2007 12:02 μμ

    Mπράβο βρε ΑΦΜ…

    «Και τώρα δώστε μου το όσκαρ αριστερής ιδεολογίας να τελειώνουμε…»

    Ο ιμπεριαλισμός σ’ όλο του το μεγαλείο!!!!

    Κατα τα άλλα, προσυπογράφω απολύτως τις διαπιστώσεις σου

    Μ-π

  2. 10/12/2007 12:09 μμ

    Μιας και εμενα μου το δωσανε απο πριν το Oscar!!!!!…θα ηθελα να πω εκ τους ασφαλους οτι μεγαλυτερη μακακια τοσο καιρο μεσα στα ελληνικα blogs δεν εχω δει…

  3. 10/12/2007 12:11 μμ

    Ούπς… Σύντροφοι Αριστεροπόντιοι, με παρέσυρε η απατηλή λάμψη των φλας πάνω στο κόκκινο χαλί.
    Σωστά γαμώτο! Δεν αρμόζει στην αριστερή ιδεολογία ένας τέτοιος επίλογος.
    Τον αλλάζω αμέσως!
    «Και τώρα σύντροφοι, ελάτε να μοιραστούμε όλοι μαζί, υποψήφιοι και μη, το όσκαρ αριστερής ιδεολογίας. Ένας για όλους και όλοι για έναν.
    Εμπρός της γης οι… βραβευμένοι!»

  4. 10/12/2007 12:13 μμ

    @ Πρέζα tv: άλλο μεγάλο φάουλ αυτό…
    Το μόνο που είδαν στο blog σου ήταν η …αθυροστομία.
    Πολύ επιφανειακή κρίση.

  5. 10/12/2007 12:14 μμ

    Επειδή δεν βλέπω το blog μου στις υποψηφιότητες blog κωμωδίας, αποχωρώ ως ένδειξη διαμαρτυρίας και σκέπτομαι να διοργανώσω ΔΙΚΑ μου βραβεία!!! 😛

  6. 10/12/2007 12:16 μμ

    @Μάνο: να κι άλλη έλλειψη.
    Κατηγορία μπαμπαδο-blog δεν έχουν.
    Αίσχος!

  7. 10/12/2007 12:17 μμ

    Υπάρχει μια ελληνική παροιμία που επιτρέψτε μου να γράψω, ταιριάζει σε κάτι τέτοια είναι η εξής: Δουλειά δεν είχε ο διάβολος… δεν χρειάζεται νομίζω η συνέχεια οι περισσότεροι την γνωρίζουμε.

  8. 10/12/2007 12:40 μμ

    Εύσημα και Οσκαρ, γενικά αλλά ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, «αριστερής ιδεολογίας» δεν έχω και ούτε πρόκειται ΠΟΤΕ να διεκδικήσω. Ούτε και ΚΑΝΕΝΑ άλλο ΟΣΚΑΡ, «ΤΟΠ 10», «ΤΟΠ 100» ή οτιδήποτε. Ούτε φυσικά να συμμετάσχω σε καλλιστεία blogging, καλλιστεία σκύλων, γατιών ή ιγκουάνα…

    Με αυτή την ανοησία δεν έχω ουδεμία σχέση!

    Οσοι επιχειρούν να κάνουν την υπόθεση των ιστολόγιων σαν τα μούτρα τους είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Χωρίς εμένα όμως!

  9. 10/12/2007 12:42 μμ

    Σαν υποψήφιος (και τρομερό φαβορί) στην κατηγορία «OSCAR Κωμωδίας» έχω να πω ότι τα βραβεία είναι λίγο για γέλια.

    Μα είναι δυνατόν καταρχήν να με έχουν στην ίδια κατηγορία με τον funel?! Αρνούμαι, και θα ήθελα να αποσυρθεί η υποψηφιότητα μου (αν και έχω δώσει καταπληκτικές ερμηνείες στο blog μου και νομίζω πως το αξίζω…).

    Αλλά εκεί που έριξα το περισσότερο γέλιο ήταν:

    Οscar καλύτερου blog design: Ροίδη Εμμονές!

    ❓ ❗

  10. 10/12/2007 12:50 μμ

    Θα το έθετε ως blog-γονέων…διότι θα μας βαρέσουν οι μαμάδες…
    Αλλά θα ήταν ΦΑΒΟΡΙ ο mpampakis πιστεύω…

  11. 10/12/2007 12:56 μμ

    Βραβευτείτε γιατί… χανόμαστε. Όταν απουσιάζει το πραγματικό περιεχόμενο από ό,τι μας συγκινούσε μέχρι πρότινος, όταν το επίπεδο έχει πέσει σε σημείο άστα να πάνε (έτσι ώστε πχ τα εγκαίνια νέου πολυκαταστήματος να ‘περνάνε’ στις ειδήσεις ως πολιτιστικό δρώμενο), όταν βρε αδερφέ δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε, όταν η καθημερινότητα σήμερα είναι ακόμη χειρότερη από χτες… είναι ώρα για βραβεία!

  12. 10/12/2007 1:06 μμ

    θέτε δηλ. να μου πείτε ότι εγώ είμαι εμπορικιά και όχι ποιοτικιά;;;;

    ο μον ντιε! 😀

  13. 10/12/2007 1:19 μμ

    Μεγάλη χαζομάρα το βλέπω -για να το πω αλλιώς, κάτι τέτοιες στιγμες χαίρομαι που δεν έχω δικό μου μπλογκ, και μόνο φιλοξενούμαι εδώ κι εκεί.

  14. redlibra permalink
    10/12/2007 1:21 μμ

    Για καλλιστεία ξέρουμε τίποτα ;

  15. redlibra permalink
    10/12/2007 1:22 μμ

    Για καλλιστεία ξέρουμε τίποτα ;

  16. 10/12/2007 1:25 μμ

    Μόνο, ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω. Όπως και ορισμένες απο τις υποψηφιότητες.
    Είναι προφανές οτι πέντε-έξι άνθρωποι που θέλουν να διαφημίσουν τα blog τους ορίσαν κατηγορίες, χώσανε και μερικά δημοφιλή (και αξιολογότατα) blogs και ανάμεσα σε αυτά έβαλαν και τα (απαράδεκτα) δικά τους.
    Αν θέλουν να τα λένε… όσκαρ, καλά κάνουν. Άλλωστε στην Ελλάδα οτι δηλώσεις, είσαι…

  17. 10/12/2007 1:31 μμ

    Ρε ΑΦΜ καλά να πάθεις για είσαι εμπορικός 🙂 Εγώ τους γλίτωσα 🙂 Ούτε αριστερής ιδεολογίας ούτε εμπορικότητα 🙂

  18. 10/12/2007 1:52 μμ

    άκου να σου πω, σύντροφε, όλα κι όλα! ποιος νομίζεις ότι είσαι που παίρνεις το οσκαρ και φεύγεις! φέρτο πίσω τώρα!
    καταρχάς είμαι η μόνη κυρία υποψήφια στην κατηγορία, αρα και μόνο για λόγους σαβουάρ βιβρ, έπρεπε να μου παραχωρηθεί το βραβείο από τη σημαία! ακούς εκεί!

    (τι μαλακία είναι αυτή; εγώ πάντως θεώρησα ότι απλώς μας δουλεύει κάποιος και δεν ασχολούμαι).

  19. 10/12/2007 2:06 μμ

    Καταγγέλω τον θεσμό των όποιων βραβείων δεν είμαι υποψήφιος και σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα οργανώσω Βραβεία Κουλεμανσόν!

  20. 10/12/2007 2:41 μμ

    Αφού το θέμα με τα όσκαρ το λύσαμε, να διοργανώσουμε τώρα και τα βραδεία των μαύρων μούρων για να βραβευτούν τα χειρότερα 😛

  21. 10/12/2007 2:48 μμ

    Παντως αυτο που ηθελε ο βλακας που εφτιαξε το εν λογω blog το πετυχε…
    Εκανε τους παντες να ασχολουνται μαζι του…

  22. 10/12/2007 2:57 μμ

    Μαρξ το όσκαρ αριστερής ιδεολογίας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ! Είπαμε, υπάρχουν και όρια!

  23. 10/12/2007 3:04 μμ

    ασε που πρέπει να γίνει πρώτα μια συζήτηση για το τι ειναι αριστερός και αριστερά, γιατί εχει ξεχυλώσει τόσο που όλοι χωρέσαν!

  24. 10/12/2007 3:17 μμ

    Καταγγέλω ως απόπειρα φίμωσης την παράλειψη του ιστολογίου μου από την κατηγορία «11. OSCAR Συγκεκριμένης Κατηγορίας». Από τα βάθη του χρόνου, μένω συνεπής στην παρουσίαση όλου του αποτρόπαιου φάσματος θεμάτων της Μυθολογίας Κθούλου καθώς και των πλοκαμοειδών επεκτάσεών της στα θέματα της καθημερινότητας.

    Φυσικά, οι άσχετοι δημιουργοί αυτών των «βραβείων» αγνοούν (τι περιμένετε από κάποιους που δεν έχουν διαβάσει το Νεκρονομικόν σε μετάφραση του Μιχαήλ Ψελλού;) ότι Αυτός που Δεν Μπορεί να Ονομαστεί Ούτε να Φιμωθεί Μπορεί. Αλλά δεν πειράζει, όταν θα ξυπνήσουν οι σκοτεινοί μου αφέντες θα βρουν τη μοίρα που τους αξίζει ως θυσιάσματα.

    Καλημέρα σε όλους! 😀

  25. 10/12/2007 3:19 μμ

    Συμπαθάτε με ρε παιδιά αλλά ή πολύ μ@λ@κ@ς είμαι (οπότε δικαιούμαι το Όσκαρ μ@λ@κί@ς) ή πολύ άσχετος. Δεν έχω πάρει χαμπάρι ποιοι διοργανώνουν αυτά τα καλλιστεία (όχι πως με νοιάζει κιόλας). Κοιτώντας τα blog του ΑΦΜ και της Κροτ το πρόσεξα. Και αρχικά νόμισα πως πρόκειται για κάποιο δικό τους αστείο.
    Τι παίζει εδώ; Πού τα είδατε σεις αυτά κι εγώ δε πήρα μυρωδιά;
    ΥΓ1: Προσυπογράφω το εισαγωγικό κείμενο εκτός της τελευταίας παραγράφου. Άκου «πουθενάδες»! Εσύ ξεπέρασες και τον «κο Τίποτα».
    ΥΓ2: Βραβείο καλύτερου troll παίζει;
    ΥΓ3: Για την κατηγορία του Όσκαρ αριστερότερου blog έχω στα χέρια μου τις ψήφους της Αλ. Παπαρήγα και του Αλ. Αλαβάνου. Δυστυχώς δε μπορώ να τις αποκαλύψω. Με παρακάλεσαν και οι 2 να τις κρατήσω μυστικές για να μη προκληθεί διάσπαση στο αριστερό blogοκίνημα.
    ΥΓ4: I don’t gine a shit για κανένα άλλο βραβείο. Διεκδικώ το Όσκαρ Ερυθρόλευκου blog. Κι αν τολμήσει ο άμπαλος AFM να το διεκδικήσει, τον προκαλώ να βγάλουμε τα γαυρικά ποστ του ο καθένας και να τα μετρήσουμε.

  26. 10/12/2007 3:27 μμ

    😦

  27. 10/12/2007 3:36 μμ

    Φίλτατε Αμετανόητε,

    Υπάρχει πολύ απλή λύση για να είναι όλοι ευχαριστημένοι! Ένα βραβείο σε κάθε ιστολόγιο. Μόνο δώσουμε τα πολυπόθητα βραβεία «Ευαισθητοποίησης για τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα της Πέρας Μακρινίτσας» ή το «Καλύτερη μέθοδος αποξήρανσης των βαλσαμωμένων πουλιών του Αγίου Μαυρικίου» θα είναι όλοι ευχαριστημένοι!

    Δυστυχώς, το βραβείο του καλύτερο troll πήγε στο Beowulf (θα υπήρχε μεγάλος αγώνας με τον Χριστιανό Ορθόδοξο, αλλά ο τελευταίος, όντας χριστιανός, δεν ανταποδίδει τα χτυπήματα).

  28. 10/12/2007 3:39 μμ

    Πες την αλήθεια: τους έστειλες φωτογραφία με μαγιώ και βραδυνή τουαλέτα, και κατα-τρομάξανε οι άνθρωποι!

    Όσο για την Κροτ: «είμαι η μόνη κυρία υποψήφια στην κατηγορία, αρα και μόνο για λόγους σαβουάρ βιβρ, έπρεπε να μου παραχωρηθεί το βραβείο » – αυτό τώρα, το σαβουάρ βιβρ ντε, συνάδει με την αριστερή ιδεολογία; χε χε χε 😉

    ΥΓ: Μάνο, μιλ μερσί για την ψήφο εμπιστοσύνης!!! 🙂

  29. 10/12/2007 3:44 μμ

    Σου χρωστάω κι άλλα (με την καλή έννοια ΠΑΝΤΑ)…κοτζάμ blog name σου «έκλεψα»…έστω και κατα λαθος!!!

  30. 10/12/2007 3:45 μμ

    Σωστός ο παίχτης AFM για το ποστ. Αλλά για το καλύτερο μπλογκ από σαλονίκη έχω πρόταση. Να μας βγάζουν εμάς τους Σαλλλονικους με βάση το μέγεθος της μπουγάτσας μας και να μας βραβεύσει ο υπερ Νομάρχης Ψ

  31. 10/12/2007 4:20 μμ

    Καλά, ας γίνονταν καλλιστεία και σου έλεγα εγώ…

    Χωρίς πλάκα τώρα, μαϊμού βραβεύσεις στη μπλογκόσφαιρα πέρα από άστοχοι είναι και επικίνδυνοι. Ελπίζω να είναι απλά κάποιος αφελής που αποζητά επισκεψιμότητα από πίσω, αλλιώς βλέπω να γίνεται ξαφνικά θεματάκι στον ΣΚΑΪ όλη αυτή η αηδία.

    Οι δε κατηγορίες (από τις οποίες απουσιάζει πολύς και εκλεκτός κόσμος) είναι για γέλια. Αν θέλαμε να θεσπίσουμε βραβεία, θα έπρεπε να είναι τα εξής:

    -Όσκαρ χυδαιότερου ξεκατινιάσματος
    -Όσκαρ ενοχλητικότερου troll
    -Όσκαρ πιο ευφάνταστου google search
    -Όσκαρ πιο επίμονου σχολιαστή (David Santos χωρίς ανταγωνισμό)

  32. 10/12/2007 4:33 μμ

    Κατάλαβα, κατάλαβα…. ακόμα και γω ο αδαης από τα παχνιδια στη μπλογκόσφαιρα.

    ΥΓ Σωστες οι παρατηρήσεις σας. Οι «εμποροι των εθνων» και των «μπλογκ» εφτασαν. Η πλάκα ειναι πάντα μια καλή πρωτη απάντηση.

  33. 10/12/2007 4:47 μμ

    μιλάνε όλοι, μιλάει κι ο μπαμπάκης που δεν φιγουράρει καν στη λίστα του Σίντλερ!

    ναι, κύριε, δεν κατάλαβα! αριστεροί, αριστεροί, αλλά οι κυρίες προηγούνται! έχω και τι νομίζεις, ότι δεν κράταγε ο Βλαδίμηρος την πόρτα για να περάσει η Κρούπτσκαγια;

    τσκ!

  34. mayaishere permalink
    10/12/2007 5:17 μμ

    Ε, ναι! Αν ποτέ γίνουν μπλογκοβραβεία έτσι θα πρέπει να λέγονται: «1st annual David Santos Awards».
    Μην ξεχνάμε τους ευεργέτες μας! 🙂
    Μαρξ, you will not thank the academy??? Ντροπής!

  35. 10/12/2007 5:20 μμ

    Εχεις απόλυτο δίκιο σε όλες τις παρατηρήσεις σου! Ποιοι είναι αυτοί πού βραβεύουν και γιατί; Εγώ ξέρω (πολύ καλά) ότι αυτοί πού συνήθως βραβεύουν (βραβεία Αρίων κλπ) κατ αρχάς κάνουν μάρκετινγκ προώθησης του προϊόντος τους, συνήθως ένα περιοδικό, ή και τού ίδιου τού εαυτού τους ή εξυπηρετούν ανάγκες της αγοράς.. Τα βραβεία είναι ένας σύγχρονος τρόπος της αγοράς να διεισδύσει σε καινούργιους χώρους.. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κατηγορίες του τύπου «εμπορικότερο Μπλόγκ» αποδεικνύουν τού λόγου το ασφαλές.. Τελικά δεν φαίνεται να μπορούμε να ξεκολλήσουμε από τα τηλεοπτικά μας πρότυπα.. Κρίμα για μερικούς καλούς Μπλόγκερς πού η ματαιοδοξία τους είναι ισχυρότερη τού κειμένου τους..

  36. Αθήναιος permalink
    10/12/2007 5:20 μμ

    Γιατί εγώ πιστεύω πως πρόκειται εμφανώς περί πλάκας;

  37. 10/12/2007 6:07 μμ

    Έλα γίνεται και αυτό.. ρε τί χάνω. Αυτοπροτείνομαι και αυτοβραβεύομαι για blog-o-Pulitzer ‘χαζοχαρούμενου blog με περίεργες προεκτάσεις και αντικατοπτρισμούς’ για το Mea Culpa.
    Νια γιατρέ μου είδατε τί καλό παιδί ου είμαι; εκφράζομαι ελεύθερα πια..

  38. 10/12/2007 6:08 μμ

    Άκου ‘Νια’, Ναι ήθελα να γράψω

  39. 10/12/2007 6:15 μμ

    Και καλύτερο μπλογκ «πιαστο αυγο και κούρευτο» ή «δυο λαλούν και τρεις χορεύουν»
    για να βγω εγω 😆

  40. 10/12/2007 6:17 μμ

    Μάνο ακους?

  41. 10/12/2007 6:29 μμ

    σου ‘χω ΠΟΛΛΕΣ κατηγορίες που θα σάρωνες φάβα!!! 😛 «Αλλα λέει η θειά μου…» , «Ποιος ήρθες;;;» «το πιο εξωγήινο blog» και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ακόμη… 😆

  42. 10/12/2007 6:31 μμ

    Εφώσων δεν ίμε ΕΓΟ σαι καμοιά κατιγορεία, πρώκιτε εμφανός περί πλακός.
    Κακόγουστις μάλοιστα.

  43. 10/12/2007 6:59 μμ

    Μάλλον πλάκα πρέπει να είναι, ως λέει και ο Αθήναιος… Κάτι, όπως το Χριστιανικό Μπλογκ!

    Μ-π

  44. 10/12/2007 7:21 μμ

    Διαμαρτύρομαι γιατί με έχουν σε λάθος κατηγορία. Άκου blog από την Θεσσαλονίκη, τίποτα καλύτερο δεν είχε; Τζάμπα γράφω σαν μαλάκας…
    Άσε που βάλανε στην ίδια κατηγορία με μένα και τον Όνειρο.
    Τέλος πάντων, αν τυχόν το κερδίσω θα στείλω Αθηναίο να το πάρει…
    AFM μη συγχίζεσαι. Όταν τελειώσουν τα Όσκαρ θα πρέπει να σκεφτούν κάτι άλλο για να συνεχιστούν οι επισκέψεις.
    Όλοι διεκδικούν τα φώτα της δημοσιότητας. Με κάθε τρόπο. Της όποιας δημοσιότητας

  45. 10/12/2007 7:39 μμ

    Μόλις το είδα…

    Προφανώς, πρόκειται περί πλάκας και μερικοί έχετε χάσει το χιούμορ σας νομίζω ρε παιδιά!…

    Ελπίζω, πως δεν οφείλω την συμμετοχή μου στην συγκεκριμένη κατηγορία, σε λέξεις όπως: γαμόσπιτος, κοντοπούτανο κτλ.

  46. 10/12/2007 7:45 μμ

    Μα καλά, δε βρέθηκε ένας να προτείνει κατηγορία «άγαμης μάνας»;
    Τόσο υποκριτές και πουριτανοί;;;;
    Έλεος!

  47. 10/12/2007 8:16 μμ

    Εμένα ένα με πείραξε. Γιατί δεν έχει τον Βενιζέλο στα blog αριστερής ιδεολογίας! Κρίμα! 🙂

  48. 10/12/2007 8:25 μμ

    και ξαναρωτάω;
    το καλύτερο σαλλλονικα μπλογκ θα το βραβεύσει ο Ψωμιάδης;;; 🙂

  49. 10/12/2007 8:30 μμ

    Καλησπέρα σας. Ειστε απόλαυση!
    ριτς

  50. anonymous permalink
    10/12/2007 8:30 μμ

    Μπλογκόμουρα 2006 said…

    Κυρίες και κύριοι και αγαπητές περσόνες, σας καλωσορίζουμε στην λαμπρή, on-line τελετή απονομής των φετινών βλαβείων Μπλογκόμουρα, από το Blogspot Theater του Blogwood, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Academy of Monitored Blogs from Mars, με την ευγενική χορηγία της ΔΕΛΤΑ ΚΑΡΤΕΛ.

    Είμαι η Blogwood Boy και εγώ είμαι ο Blogwood Girl [«/*: κι εγώ είμαι ο anti-sourfou, όχι που θα’λειπα εγώ…] και βρισκόμαστε εδώ για να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από τα μέλη της AMBM. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση λοιπόν σας παρουσιάζουμε τους φετινούς νικητές του βλαβείου Μπλογκόμουρο, ανά κατηγορία.

    Μπλογκόμουρο 1ου αντρικού ρόλου απονέμεται στον Ανώνυμο Ρουφιάνο, για την συμμετοχή της στην ταινία «The Insider: Catch Me, If You Can».

    {subliminal message}

    Μπλογκόμουρο 1ου γυναικείου ρόλου απονέμεται στη Mantalena Parianos για την συμμετοχή του στην ταινία «Πήγασος η ψυχή του ανθρώπου».

    Μπλογκόμουρο 2ου αντρικού ρόλου, καθώς και φωτογραφίας, απονέμεται στον Zouri, για την συμμετοχή του στο remake της ταινίας «Novecento».

    Μπλογκόμουρο 2ου γυναικείου ρόλου απονέμεται στη Frosoula για τη σύντομη ερμηνεία της στο ντοκυμαντέρ «Ο Μαζωχισμός κατά τη διάρκεια της Αρχαιότητας».

    [«/*: Μπλογκόμουρο χειρότερης ερμηνείας, για την ταινία «Dude, my Nose is Bleeding, Fuck.», απονέμεται *ομόφωνα* στον Bruse…]

    {MARRY AND REPRODUCE}

    Μπλογκόμουρο καλύτερου, διασκευασμένου σεναρίου απονέμεται στον πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, για την κοινωνική ταινία «Λε Μπον: Δαμάζοντας το Πλήθος».

    Μπλογκόμουρο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη απονέμεται στον Motorcycle Boy, για την επική, λατινο-αμερικανικής παραγωγής, πολιτική ταινία «STALINHOOD».

    Μπλογκόμουρα notable κομπάρσων απονέμονται στους: Godot, Litsa, mmg, Eu-aggelo, Cherryfairy και Zero για την συμμετοχή τους στην ταινία βωβού κινηματογράφου «Η Σιωπή των Έρμων».

    Μπλογκόμουρο σκηνικών απονέμεται στη Magica, για τη συμβολή της στην τολμηρή ταινία κινουμένων σχεδίων του Κέντρου Ελληνικού Κινηματογράφου Δράμας «Μάγια η Μέλισσα».

    {MONEY IS GOD}

    Μπλογκόμουρο εμπευσμένου μακιγιάζ απονέμεται στον Divine Mitsara, για την cameo εμφάνισή της στην ημιαυτοβιογραφική ταινία «David Bowie: Memoirs of a Geisha».

    Μπλογκόμουρο καλύτερης μουσικής επένδυσης απονέμεται στην Nosyparker, για την ταινία «Φίδι στον κόρφο σου».

    {ALIENS ARE HERE, DO NOT RESIST}

    Ειδικό, τιμητικό βραβείο μπλογκόμουτρο 2006, για Life Time Achievement, απονέμεται στον Νίκο Δήμο, τον Πιτσιρίκο και τη Zoyfitsa.

    Και τέλος,

    Μπλογκόμουρο αξέχαστης ατάκας απονέμεται στο Ψευδώνυμο, για την ατάκα του «otan koimasai me poio ID blepeis oneira?».

    [«/*: Εγώ τον πούλο, ε; …*&&6%#…]

    Φτάσαμε λοιπόν, αισίως, στο τέλος της αποψινής τελετής. Ένα χειροκρότημα στους φετινούς μας νικητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στο Μέγα χορηγό μας ΔΕΛΤΑ ΚΑΡΤΕΛ, όσο και στα anonymous-friendly blogs για την αναμετάδοση και βέβαια ένα ευχαριστώ στο υποψιασμένο μας κοινό. Καλή σας νύχτα και ευχές για ειρήνη σε όλον τον κόσμο!

    {DRINK BEER}

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΗΧΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    [Stats: 33 εκατομμύρια μόνιτορς (prime-time), Πηγή: Τρακεράκι]

    ΣΣ: Όλα τα λεφτά είστε εσείς.

    Mantalena Parianos said…

    //////ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ\\\\\\
    «Είναι ο άντρας της ζωής σου; Είσαι η γυναίκα της ζωής του; Πάρε εκδίκηση. Μάθε πως, στο τελευταίο βιβλίο της Ζώσης Τιποτοπούλου «Η αυνανιστική αυτάρκεια της νοητικής ωραιοπάθειας. Ανάλυση και Πρακτική». Μέγα Βραβείο Ακαδημίας Ρέυκιαβικ.»
    \\\\\\ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ///////

    D R U M R O L L… L O U D~C Y M B A L~C R A S H

    Argyrenia ή drama queen ή θαλασσομπερδεμένη ή bloggaki ή bebelac ή Bebe ή κωλόγρια ή hliaxtina ή patsiouri ή an205 ή bicoutti ή Crucilla ή Debby ή αγνωστη ή Kαπετάνισσα ή αύρα ή ανεμοδαρμένη ή Mil-lu ή melomenos ή Julia ή κολοκυθάκι ή Γιωρίκας ή maria-nefeli ή Candyblue ή sofi-k ή τετραδιάκι της Κάντυ ή χαδάκι ή Lost ή χνουδάκι ή n.ago ή debby ή tr0l ή An-lu ή Νυχτολούλουδο ή χρυσοψαράκι ή carrievsbridget ή liodara ή keimgreek ή xrwmata ή hazeleyes ή sea-ina ή stavento ή pieta ή aisthisis ή adonios ή faeladi ή enoraergasias ή christosg ή feggaroskoni ή fairysmoke ή Ονειρομαγειρέματα ή Fibi ή Goudaki ή λουκουμάκι ή angelikoula ή Ραλλού ή jkpant ή Γεωργία ή mhxeirotera ή τσέλιγκας ή λωλιτα ή salome ή πιτσιρικα ή ή Maika ή lola-karapidiola ή προβατάκι ή λιανοκλαδι ή Μαρια-λεμονατη ή Πωλινάκι ή ή billzouk ή απουσία ή crazycow ή Φραουλενια ή Ατταλάντη ή asteroid ή markos-the-gnostic ή trelofantasmeni ή just me ή Sailor ή Raison d’ etre ή therioanimero ή Φανή ή Κερασιά ή fiery-fairy ή fafella ή unlearn-relearn ή anarchist ή ή Lucy ή tzonakos ή Zooman ή asfyxia ή lilikamp ή Natassaki ή Ενεσούλα ή mikroparathiro ή skandalia ή nam3l3ss ή lenousio ή βρεγμενες γατες ή ta skasmena ή kathimerinitrella …and the list goes on.

    Ουφ!

    Kαλε τι μουνοπρακτο ειναι αυτο, αν ειναι δυναμον, ουτε ο φαντομας δεν εχει τοσα ψευδωνυμα. Θεα-Θεα, δεν ξαναγινε λεμε! Entertain us *baby*, μη ντρεπεσαι (στα 500id δωρο Κιντερεκπληξη και στα 1000 air condition)! Α, ολα κι ολα, με τοσα *Idοια* που να προλαβεις να βρεις αντρα! Απαπα, για ιδανικο δεν το συζηταω, χικ

    *Ahem*! Αποριουλα Νο1: Τι δουλεια κανεις; *Ahem*! Αποριουλα Νο2: Αν αρρωστησεις και μεινεις χωρις adsl (φτου-φτου-φτου, λεμε τωρα), θα αρρωστησουν κι ολες οι περσονες σου; *Ahem*, λεω! Αποριουλα Νο3: Σε ολα τα *Idοια/μελια* σου χρησιμοποιεις το ιδιο password; Ουπς! Καλα ντε… «καλα»; τι καλα, μονο καλα, τρικαλα!

    Αγαπη μου, ολοι οι εγκληματιες αφηνουν ιχνη και ιδιως οι αγαμητες *36αρες* βλαχαρες με Νχασμένη προσωπικοτητα. Αν η Αμαλια Καλυβινου ηταν η προσωποποιηση της αληθειας, και σημερα υποκλινεσαι στη μαγκια του «Στομαχη», τοτε εσυ εισαι η *περσονοποιηση* του στρας. Η μεγαλυτερη απατη στην ελληνικη βλακοσφαιρα μετα τη γερο-Zoyfitsa. Και επειδη οι ψευτες και το κακο συναπαντημα μονο τον πρωτο χρονο χαιρονται, enjoy!

    Να θυμασαι μονο οτι οι *περσονες* σου δεν εχουν ουτε μια σταλα ψυχουλα και στο τελος μενεις παντα μονη, εσυ κι ο δονητης σου, τη μονη σταθερη αξια στο χρονο. Τι να «μαζεψεις» αγαπη μου, εχεις γινει ρομπα. Δονητης rulz, λεμε!

    Αντε αγαπουλα μου, χειραγωγησε τωρα τη βλακοσφαιρα n’ stop bee-itching, εχεις *αναγκη* την προσοχη μας, νιωθεις τοσο αδεια. Να ειχες και ταλεντο, τι καλα που θα ηταν… Ακομα καθεσαι; Ωρα να αρνηθεις τα παντα φορες 3, να κρυφτεις σε καινουργια Id και να ανεβασεις το *pagerank* της αδειας σου ζωης. Link blog, λεμε! Ξερεις εσυ… *μονο* εσυ ξερεις, γι’αυτο και δε θα συναντησουμε ποτε, αυτοπροσωπως. τις περσονες σου, Πεσε πιο χαμηλα, σου παει.

    Περαστικα σε οσες/ους κατεθεσαν την ψυχουλα τους… *δεν*, λεμε! Elvis has left the building! Ζουρι, Artemis, Μοντρεσορακι, Vita Mi, Magica, Νικο, Nosy, Μιλτο, Lamioti, Αντιγονη, Simo, Στέλλα, Marirena, Μανο, Marialena, Nada, Μαριω, Roidi, Annania DCD, Μ13, Atron, Ντινα, Zero… συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες. Just another *ατυχης* συμβαν. 😉

    Αναβυσσος η ψυχη του ανθρωπου… Μηπως (λεω ‘γω τωρα), να τα συζητουσες ολα αυτα (100+ περσονες ειναι αυτες) στα σεμιναρια που πηγαινεις; μηπως… ΠουΧου, λεγοντας: Γεια σας, με λενε (αν θυμασαι ακομα το ονοματακι σου) και ειμαι Νχασμενη blogoholic! Ειναι μια αρχη… ξερεις πριν ερθουν τα 2ª αντα!

    Id.ios και τα ξαναμανταλεμε,
    Ιδανικο αντρογυνο και ακομπλεξαριστο, cool ατομακι.
    Hola!
    χιιι

    Bonus Τιπ (υγιεινης διαστροφης): Στο συρταρακι του γραφειου σου, μαζι με τις κνορ, βαλε και κονσερβουλες, κομποστουλες, κρακερακια, μπισκοτακια, σοκολατακια, λικερακι, κτλ για τις δυσκολες ωρες… δε χρειαζεται να ανησυχεις αγαπη μου, οι περσονες *δεν* παχαινουν!

    ΥΓ.
    David Santos said: «Πολλά ωραίος κείμενος. For more you id no life you work and have good week. Thanks».
    Ολε!
    .

    ///////ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ\\\\\\
    «Μόλις κυκλοφόρησε! Οδηγός επιβίωσης σχέσεων, έκδοση 46η. Υλικό προετοιμασίας για εξετάσεις «Power Games – Black Belt». Συνοδευτικό DVD Rom. Δώρο, αφίσες με τις 100 καλύτερες πόζες. Σε δερμάτινη πολυτελή κασετίνα.»
    \\\\\\\ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ///////

  51. evangelo permalink
    10/12/2007 8:37 μμ

    Στο δημοτικό τα αγόρια οργανώναμε καλλιστεία για να μας προσέξουν τα κορίτσια και να έρχονται να μας παρακαλάνε να τις βάλουμε καλή βαθμολογία.
    Πλάκα έχει.
    Εναλλακτικός τίτλος «προσέξτε με, προσέξτε με»

  52. 10/12/2007 8:44 μμ

    Θα συμφωνήσω με τον Αθήναιο, είτε κάνουν πλάκα, είτε έχουν καεί τελείως. Νομίζω πάντως ότι η πιο αστεία κατηγορία είναι το «Όσκαρ Αριστερής Ιδεολογίας» ιδίως αφότου προστέθηκε η υποψηφιότητα Ανδρουλάκη.

  53. 10/12/2007 8:53 μμ

    Αν δεν είναι πλάκα, είναι σκέτη θλίψη…

    Κυρίως επειδή τα βραβεία ΔΕΝ είναι χρηματικά — χο χο χο!

  54. 10/12/2007 9:08 μμ

    ψψψψψψψψψψψψ ψώνια …. είμαστε , είσαστε, είναι και είμαι βεβαίως

  55. 10/12/2007 9:13 μμ

    Pascal πλακώς!!! 😆

  56. 10/12/2007 9:14 μμ

    Έχουμε σοβαρότερα θέματαααααα

    Από βδομάδα αυτά

  57. 10/12/2007 9:44 μμ

    Μπά, βραβεία; Τουλάχιστον θα περπατήσουμε σε ερυθρούς τάπητες με κανένα αγαλματάκι χρυσοποίκιλτον ανα χείρας ή θα πάρουμε το τρίτο το μακρύτερο; Να ξέρω να σιδερώσω το σμόκιν.

  58. 10/12/2007 11:06 μμ

    Πωπω… Συνωστισμός σχολίων πάνω στο κόκκινο χαλί!
    Πάντως κανένας δεν σχολίασε το αγαλματίδιο της φωτογραφίας που κοσμεί το ποστ. Πράγμα που με οδηγεί να υποθέσω ότι :
    1. ή είστε πολύ διακριτικοί αναγνώστες
    2. ή είστε εξαιρετικά…μύωπες
    —————————-
    *AggelosXaggelos : μη μας μαλώνεις ντε… Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος και τόπος για να ειπωθούν.

    * Μάνα, άνοιξε blog να στηρίξεις τον γιο σου. Θα μας το πάρει το oscar o Ανδρουλάκης!

  59. 10/12/2007 11:20 μμ

    Πιστεύω πως ο μόνος που το είδε, εκτός από μένα βέβαια, είναι ο Zorba the Greek ο οποίος μάλιστα το σχολίασε. Διακριτικά μεν, το σχολίασε δε.

    *Τώρα, αν υποπτευθώ πως δεν έχεις δει το μπλογκάκι μου και γι’ αυτό με προτρέπεις να ανοίξω ένα, καταλαβαίνω γιατί δεν είμαι προτεινόμενη! όταν οι γνωστοί δεν με ξέρουν, θα με ξέρουν οι άγνωστοι;

    *Αλήθεια, κατάλαβε κάποιος ποιός κρύβεται πίσω από τα βραβεία;

  60. 10/12/2007 11:29 μμ

    εγώ θα ψηφίσω εσάς και ο Χάρης το κροτίδι.

    ουφ!

  61. 10/12/2007 11:35 μμ

    @mamma: σου πρότεινα εγώ να ανοίξεις μπλογκ;
    Πότε;Το ξέρω το blog σου αφού…

    @ Ελένη : μη τολμήσεις να με ψηφίσεις.
    Κροτίδι δαγκωτό όλοι… Να την δω με τουαλέτα με ουρά που θα σέρνεται πάνω στο κόκκινο χαλί και τι στον κόσμο…

  62. 10/12/2007 11:37 μμ

    Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Λες και είμαι η μόνη μάνα εδώ που έχει μπλογκ!!!
    Γράψε λάθος αγαπητέ αφού…
    😉

  63. 10/12/2007 11:41 μμ

    Με έχει λιανίσει η αυπνία.
    Ήθελα να γράψω «…λες και είμαι η μόνη μάνα εδώ που έχει γιό…». Αν κατάλαβα καλά απευθύνησε στη μανούλα σου, ναι;

  64. 10/12/2007 11:47 μμ

    @ mamma: τώρα κατάλαβα την αιτία της παρεξήγησης….
    🙂
    Ναι … στην δικιά μου την μάνα απευθύνομαι.

  65. 11/12/2007 12:04 πμ

    ΑΦΜ, όχι απλά τουαλέτα!
    ΚΟΚΚΙΝΗ με σφυροδρεπανάκια!!!!

    😛

  66. 11/12/2007 2:15 πμ

    paizei tetoio thema?

  67. 11/12/2007 2:35 πμ

    Δε θα μπορούσαν να υπάρχουν πιο άσχετες και άσκοπες κατηγορίες. Όλα αυτά όμως απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε άτομα που «χαζοπαζαρεύουν», just some kind of joke δλδ, όχι;

  68. 11/12/2007 3:26 πμ

    Είναι εμφανέστατο το καλαμπούρι-δούλεμα. Όπως εμφανέστατη και η ειρωνία. Μην τους δίνετε τη χαρά ότι τους υπολογίζετε, γιατί άλλο που δε θέλουν. Ο μόνος τρόπος να παταχθεί το γελοίον της υποθέσεως, είναι να τους αγνοεί κανείς. Νοσηρά φαινόμενα στη μπλογκόσφαιρα. Κρίμα!

  69. 11/12/2007 5:27 πμ

    Κάθε μικροκοινωνική οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της έχει και τους θεσμούς της. Έτσι υποθέτω οτι είναι και τα εν λόγω Oscars. Αν βέβαια αυτά είναι απλή μπούρδα, η σεπτή κοινωνία των blogs παραμένει κοινωνία ανθρώπων με όλα τους τα πάθη…

  70. 11/12/2007 8:00 πμ

    αφού διαμαρτυρηθώ έντονα για την παράλειψη της κατηγορίας :«blog μαμάδων» – στης οποίας την υποκατηγορία : «μαμάδες με γιο που ζωγραφίζει και ασυνήθιστο κατοικίδιο» θα είχα σαρώσει ! :p – θα ξαναφύγω στην «αναρρωτική» μου»
    -σιγά που θα το άφηνα ασχολίαστο! :p
    -είναι το σχόλιο 70
    -αύριο είναι απεργία, έτσι κι αλλιώς! 😉
    Καλημέρα

  71. 11/12/2007 8:21 πμ

    Τρέχει ο λαγός του σκοτωμού μέσα στο δάσος και ξαφνικά βλέπει το ελάφι αραχτό κάτω από ένα δένδρο, να καπνίζει χασίσι.

    -Τι κάνεις εδώ; Είσαι τρελός; Είμαστε μέσα στην φύση, στον καθαρό αέρα και εσύ ρουφάς μαύρο; Εμπρός σήκω να τρέξουμε παρέα να γυμναστούμε.

    -Δίκιο έχεις λέει το ελάφι, παρατάει τα τσιγαριλίκια και αρχίζει να τρέχει με το λαγό.

    Εκεί που τρέχανε, συναντούν την αλεπού, να έχει πλακωθεί στην κοκαΐνη.

    -Καλά ρε λέει το ελάφι, είμαστε μέσα στο δάσος στον καθαρό αέρα και εσύ σνιφάρεις κόκα; Έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.

    -Δίκιο έχετε ρε παιδιά λέει η αλεπού και αρχίζει να τρέχει με τους άλλους δύο.

    Λίγο πιο κάτω συναντούν τον λύκο που ετοιμαζόταν να χτυπήσει ηρωίνη.

    -Καλά ρε δεν ντρέπεσαι; Να είμαστε μέσα στη φύση στον καθαρό αέρα και εσύ να τρυπιέσαι; Του λέει η αλεπού.

    -Άντε σήκω και έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.

    Και ο λύκος:

    -Δε γαμιέστε πρωί πρωί λέω εγώ, κάθε φορά που παίρνει ο λαγός ecstasy, εμείς θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες μέσα στο δάσος;;;

  72. 11/12/2007 11:21 πμ

    @νατασσάκι
    κάτι τέτοια κάνετε στις αναρρωτικές και όταν δηλώνω ασθένεια δε με πιστεύουν και στέλνουν γιατρό σπίτι για έλεγχο.
    😉
    ——————————
    @Πόντος και Αριστερά
    Είχα ένα φίλο κάποτε, αριστερό και πόντιο.
    Ο λόγος του ήταν τόσο λεπτά ειρωνικός, έξυπνος και αφαιρετικός που όταν καταλάβαινα πόσο σχετικό ήταν το σχόλιο με το θέμα, αισθανόμουν ηλίθια.
    Μου τον θύμησες πολύ!
    🙂

  73. 11/12/2007 11:29 πμ

    Θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία, τους συντελεστές, τη μαμά μου, το μπαμπά μου και το Θεό που με έκανε μπλόγκερ

  74. 11/12/2007 11:53 πμ

    Περί του David Santos:

    Επειδή μπορεί να υπάρχουν κι άλλα χάπατα σαν κι εμένα, και είδα πως ανεφέρθηκε κι εδώ, σας κοινοποιώ σχόλιο που μου είχε αφήσει ο http://fusmoker.blogspot.com/ όταν με είδε να του απαντώ σε άπταιστα αγγλικά ως ευγενική οικοδέσποινα, μια φορά που παρουσιάστηκε και στο δικό μου μπλογκ:

    «o David Santos δεν είναι human αλλά bot.
    Λογισμικό spyware δηλαδή που στοχεύει usernames και τα κάνει add σε μια βάση δεδομένων του για να κάνει spam και Ad targets.
    (Προσοχή στην web page του, έχει δυο exploits..)
    όπου exploit:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Exploit_(computer_security)»

    Μη μου ζητήσει κανείς εξηγήσεις γι’ αυτό… Η απάντησή μου στον fusmoker ήταν «Στη μάνα σου τό ‘πες;»…

  75. 11/12/2007 11:55 πμ

    Βρε mamma μπας και γνωριζόμαστε από παλιά!!!!

    Όπως έλεγε κι ένας σύντροφος: Όλη η Αθήνα είναι μια απέραντη παρέα!

    Μ-π

    ————————

    Υ.Γ.

    Τι νομίζεις; Κάπως έτσι ομογενοποιηθήκαμε κονωνικώς… και αν εμείς κρατάμε το «Πόντος» ως «δήλωση ταυτότητας» είναι μια ιδιόρυθμη αντίσταση στην ομογενοποίηση και σ’α υτό που μας μετέτρεψε όλους το σύστημα: σ’ έναν ανθρώπινο χυλό.

    Ουφ, αμάν βρε mamma…
    μ ‘ έκανες και συγκινήθηκα !

  76. 11/12/2007 12:21 μμ

    Εμένα να δεις τι μου θύμησες.
    Έχω να τον δω 3+ χρόνια γιατί ήταν στην προίκα του Ακάλυπτου (μένει Θεσ/νίκη οπότε ούτε τυχαία δε συναντηθήκαμε).

    ΥΓ. Άσε που ήταν σκληρός αριστερός και δεν επέτρεπε πολλές πολλές συγκινήσεις.

    Μελαγχόλησα λίγο. Πως χανόμαστε έτσι οι άνθρωποι.

  77. 11/12/2007 12:26 μμ

    @ Mamma και M-π:
    Βάρδα μη βρεθείτε και σεις γνωστοί μεταξύ σας μέσα σ΄αυτό εδώ το blog…
    Θα αλλάξω τίτλο και περιεχόμενο στο blog…
    Θα το κάνω «έχεις πακέτο»
    🙂

  78. 11/12/2007 12:26 μμ

    Μια και γίνεται λόγιος για βραβεία, ιδού τα …περσινά, του 2006:

    Blogging awards 2006

  79. 11/12/2007 12:36 μμ

    @ Πάνο : το είδα και το θυμήθηκα.
    Είχα πάρει και βραβείο!
    Καμαρώνω όμως για το σχόλιο που είχα γράψει…
    Δείχνει ότι είμαι συνεπής πάνω στο θέμα βραβεία, είτε είμαι υποψήφιος είτε είμαι βραβευμένος:
    Πετάω στέμμα και γόβες, καίω την κορδέλα μου και φωνάζω:
    Κάτω τα καλλιστεία
    ζήτω η μπλογκοποικιλία

    🙂

  80. 11/12/2007 12:39 μμ

    Έχεις ενώσει κόσμο ΑΦΜ;
    Για πες!

  81. 11/12/2007 12:41 μμ

    Τα διάβασα τα σχόλια στα περσινά βραβεία.
    Νομίζω είχε γίνει ένα θέμα αν απαντούσες και στον/στην Αθήναιον, ναι;

  82. 11/12/2007 2:16 μμ

    ΑΦΜ…. γλυτώσαμε!

    Δεν θα το κάνεις “έχεις πακέτο”.

    mamma κρίμα!

    Δεν ήμουν εγώ…

    Μ-π

  83. 11/12/2007 2:26 μμ

    😦

  84. 11/12/2007 4:05 μμ

    Μπορείτε να ψηφίσετε ξαναμανά, όσες φορές θέλετε, το ίδιο μπλογκ. Βάλτε και τα δέντρα να ψηφίσουν.

    (Εγώ ψήφισα 18 φορές τον ΑΦΜ μέχρι που πιάστηκε ο δείκτης μου)

  85. 11/12/2007 4:44 μμ

    Δεν θα έπρεπε να υπάρχει και κατηγορία αθλητικού blog;
    Τσ, τσ, τςςς. Μισές δουλειές έχουν κάνει…

  86. 11/12/2007 6:05 μμ

    Γραφεις Μαρξουλη «Αν δούμε όμως το θέμα από την σοβαρή του πλευρά, όπως το βλέπουν δηλαδή οι διοργανωτές των βραβείων αυτών…» αλλα νομιζω οτι καπου πεφτεις εξω. Δεν βρισκω καμια σοβαρη πλευρα στο θεμα!!!
    Πλακα μας κανουν, ετσι νομιζω.
    ..υπηρχαν και περσινα βραβεια;.. πως δεν το ειχα παρει χαμπαρι;.. Τρεχω να δω λεμε

  87. 11/12/2007 10:11 μμ

    Ποιός τα γαργαλεί τα γιαλαντζι όσκαρ της ΕΛ-ληνικής βλογόσφαιρας;

    Αν δεν σε έχει σχολιάσει ο David Santos που λέει και ο ΝεφΕΛικας δενμετράς σαν βλογερ…

  88. 12/12/2007 1:43 πμ

    Γεια σας πάλι!
    Εγώ είμαι, ο πιο κωμικός έλλην μπλογκιερ (α καλο).

    Πέρασα να ανακοινώσω την νέα προσφορά μου: με κάθε 5 ψήφους που θα μου δίνετε, δώρο ένα πτιφουρ, 10 σπάνια αυτοκόλλητα Χελωνονιτζάκια, ένα αυτόγραφο από τον Τσακ Νόρις και το νέο cd της Καλομοίρας.

    Ανακοίνωση: παρακαλείται ο ιδιοκτήτης του blog «gmargari.wordpress.com» να αφαιρέσει το blog του από την κατηγορία «Κωμικά Blogs» γιατί καταντάει γελοίος δίπλα στον Καλτσόβρακο και τον funel. Ευχαριστώ.

    Τέλος, από αυτό εδώ το βήμα, θα ήθελα να ζητήσω και την δημιουργία της κατηγορίας «Πιο Κουκουρούκου Blog» στο οποίο μοναδικός υποψήφιος να είμαι εγώ.

    AFM πες μου ότι είσαι άτριχος. Τέλος.

  89. 12/12/2007 9:51 πμ

    Ενενήντα και κάτι comments για τα βραβεία;!!!

    Άραγε στα πόσα θα φτάσει η απεργία;…

  90. 12/12/2007 3:17 μμ

    Σε εμένα, είδαν τίποτε της προκοπής;
    Έχω αγονία να δω αυτά που πρέπει να κρύψω!

  91. το κέρινο ομοίωμα της Victoria Beckham permalink
    13/12/2007 3:04 πμ

    καλέ, ένα βραβείο Malakas 2007-2057 για τον ******* δεν υπάρχει;
    ———————————————————–
    Σημείωση από Α.Φ.Μαρξ προς «κέρινο ομοίωμα»:
    Εδώ δεν βρίζει κανένας άλλους μπλόγκερ, εκτός από μένα…
    Τέλος…

  92. 13/12/2007 11:38 πμ

    Εννοείται ότι η… γκρίνια μου για άαααλλα φαινόμενα του βλογοχώρου ΔΕΝ αφορούν τον έντιμο και ΑΨΟΓΟ σε όλα υποψήφιο για τα Οσκαρ, Allu Fun Marx, από τον οποίο έχω διδαχτεί πολλά, και μάλιστα τον ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ για τον Οσκαρ, αν μη τι άλλο, γιατί δεν λογόκρινε ποτέ απόψεις, παρά μόνο βρισιές. Το σημερινό μου ποστ στα Αγγλικά αποτελεί διαμαρτυρία για απόπειρα λογοκρισίας του δικού μου blog από κάποιον κύριο, του οποίου το «αίτημα» ικανοποιήθηκε, αλλά η ΑΠΕΙΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ συνεχίζεται.

  93. 13/12/2007 12:06 μμ

    Υ.Γ. Ττο «αίτημα» του «σοβαρού κυρίου» ικανοποιήθηκε προ πολλού, αλλά το σοβαρό μήνυμα «Warning: We have a concern about your blog’s content» ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ (από την οθόνη μου).
    Επειδή από τώρα και στο εξής, θεωρώ ότι συμβαίνει ύπουλη απόπειρα λογοκρισίας του δικού μου μπλογκ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ, αφήνω αυτό το υστερόγραφο.

  94. 13/12/2007 1:13 μμ

    Υ.Γ.2 Για να μην ανησυχεί κόσμος τζάμπα και… επειδή δεν είμαι… κλαψούρης, ειδοποιώ ότι… ΜΕΤΑ το τελευταίο μου σχόλιο, αναιρέθηκε και το μήνυμα «Warning».

    Με βλέπω να γράφω πια κυρίως στα αγγλικά… 🙂

  95. 14/12/2007 12:31 πμ

    Έτσι απλά για την 100στάρα!!!

Trackbacks

  1. Όσκαρς… « Zorba The Greek
  2. Μπλογκο- βραβεία « Η καλύβα ψηλά στο βουνό
  3. Greek Blog Awards! « Βασιλική
  4. Βράβευσε τα… παράνομα καρτέλ ο ΣΕΒ!!! (ε, ας βραβεύσει κι η μπλογκόσφαιρα τα… αστέρια της) « OMADEON
  5. Warning: “We have a concern about some of the content on your blog. Please contact us A.S.A.P.” « OMADEON

Σχολιάστε

  • θέι θάμθιγκ

  • ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

  • Monkey Business

  • The Big Store

  • Από 06/01/2007 μέχρι τώρα

  • This blog is under copyleft… All wrongs reversed

  • Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

    Προστεθείτε στους 7.581 εγγεγραμμένους.
  • Δεκέμβριος 2007
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31